Morn'ango et Hravanlómë - Jabkožrout a hlídací pes.
Elrienavien - Nico Robin #2
Sithe'sarol - žádejte u svého lékaře
El'thien Erume - “As above, so below”
Lothias Telvunar Tarlen
Myrpa wrote:Opraven dispelling. Draka musí nějaký Rejty.
Nejspíš je třeba upravit kůži nw_it_creitemdrm
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Jo přesně.
Jinak to znamená že jsem to těžce zkazil, a nejsou upravené žádné kouzla které mají submenu. Resp. nejsou tam přiřazené správné skripty (když jsem to procházel tak jsem bral v potaz jen ty kouzla co jsou umístěna v nějaké knize na nějakém lvlu a ostatní bral jako NPC ability a na tu výjimku se subspelly jsem úplně zapoměl)
Shaman88 wrote:Jo přesně.
Jinak to znamená že jsem to těžce zkazil, a nejsou upravené žádné kouzla které mají submenu. Resp. nejsou tam přiřazené správné skripty (když jsem to procházel tak jsem bral v potaz jen ty kouzla co jsou umístěna v nějaké knize na nějakém lvlu a ostatní bral jako NPC ability a na tu výjimku se subspelly jsem úplně zapoměl)
Coz objasnuje i ten zblbly "kruh ochrany pred...". K tomuhle nevim zda se dnes dostanu.
Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci Edgar - Zahrabán v knihách