A zase..."Byl si zaveden"Aillen wrote:Potvrzuji, zkoušela jsem se přihlásit se Vlaštovkou i Olwen, v obou případech to skončilo stejnou hláškou "Byl jsi zaveden".RainMan wrote:sobota 2.4.2016 ráno 6:40. Při pokusu o připojení do hry, vypíše akorát hlášku "Byl jsi zaveden". Po potvrzení (klik na OK) se vše vrátí do hlavního menu hry.
Pády servru
Re: Pády servru
Sirina
Drusila
Jesabel Grymová
Drusila
Jesabel Grymová
Pardon, moje chyba 
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
Hlásím poslední dva dny server nějak zlobí velký lág následovaný kickem ze hry... jsou nepravidelné a přicházejí i když na serveru nikdo není. Dnes mě to vykoplo už asi po pátý.
------------------ =^.^=
Titulovaná sekretářka Rodiny Zručných
Potvrzuju, nějak nám server škytá. Ovlivněno i forum, web neovlivněn.
Pokud by v důsledku škytnutí někdo umřel, ozvěte se mi ve hře a já vás skočim zvednout.
Pokud by v důsledku škytnutí někdo umřel, ozvěte se mi ve hře a já vás skočim zvednout.
PUF!
Tak už tušíme, kde je problém. Řeší se dvě cesty najednou - oprava (může zabrat čas) a dočasný přesun NT na jiný hosting (než bude oprava dokončena).
PUF!
kucik wrote:Dulezite!
Z duvodu HW problemu na serveru se do vyreseni presunuje herni server na ip: 89.233.180.146
Tzn. pri pripojovani na server thalie pouzijte misto thalie.pilsfree.cz 89.233.180.146
Na puvodni hosting se presunem hned po vyreseni problemu se serverem.
PUF!
Mělo by být vyřešeno.kucik wrote:Volejte slava s tri dny se radujte!
Server zase bezi na puvodni adrese thalie.pilsfree.cz.
PUF!
Po rr ve 2 ráno server nejde. Načte se jen seznam postav, ale do světa to nepustí.
------------------ =^.^=
Tak s trochou štěstí jste se vyspali...
Nahozeno!
Nahozeno!
"Don Salieri je hodný člověk, který má hodně přátel, a těch, co ho zradili už moc není. Don Salieri je také lidumil, který lidem rád pomůže, když si za ním přijdou pro radu nebo pro pomoc, ale to samé Salieri očekává od nich. Někdy se může stát, že se don Salieri rozhodne, aby jeho nepřátelé zmizeli do jednoho."
Akosi nám padá server. Dneska se už podruhý samovolně restartoval. Nemohlo bejt něco skaženýho v tom, co se nahrálo posledně?
PUF!