Boj v Alwarielu

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Krata
Bůh

Re: Boj v Alwarielu

Post by Krata »

19:00 :D
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
cmon
Pomocník

Post by cmon »

bude to mít na 18 lvl cenu?
Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím
Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
orcbutcher
Poutník

Post by orcbutcher »

18 asi jo, ale muj 10 lvl asi ne že? :D
Ossiriand - Učedník červeného draka který slouží Karathské armádě.
Sančo - Půlčický zmetek, který zmizel kdoví kam a nikomu nechybí.
Krata
Bůh

Post by Krata »

kolem 20.. takže 18 má cenu
10 .. no .. nejslabší NPC má o 10 lvl víc než tyk tak posud sám :)
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Žorž
Čestný člen týmu Thalie

Post by Žorž »

Taky aby měla postava k příběhu nějaký vztah, že ano. Bylo by dost divné, aby se finále hodně dlouhého questu kromě žoldnéřů účastnila i desetičlenná banda druhem od půlorčího šamana až po pulčického válečníka, z níž polovina by měla s událostrmi předcházejícíh dnů společného maximálně to, že se nacházela na Thalii kdesi mezi Zelenými Vršky a starým majákem...tedy kdekoliv ;)

Co se týče mě, snad si najdu zítra mezeru, abych dorazil...ale ne na dlouho. Domů se vracím tak kolem té sedmé, což odpovídá...avšak od devíti mi na ČT2 dávaj HISTORII.CS s tématem o obranyschopnosti ČSR v září 1938...chápejte, to si prostě nemohu nechat ujít! *nenechá si ujít obzvlášť možnou udělat zde malou reklamu* :D
Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek

Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
Krata
Bůh

Post by Krata »

Jo žorž má pravdu... ted nemyslim te pořad v TV ale s těma postavama
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
kucik
Temnota

Post by kucik »

Žorž wrote:...
Jen mazej do hry. Ja ti budu o obranyschopnosti CSR povidat klidne v hospode. :D
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Hacanus
Obyvatel

Post by Hacanus »

Takze dnes v 19:00 ??? :D
Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi ..
Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
Hacanus
Obyvatel

Post by Hacanus »

Pro Žorže - a nemuzes si to nahrat? :D :D :D
Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi ..
Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
Istvan
Měšťan

Post by Istvan »

Dnes v 19.00 budu pripraven... zalozni kuchar, jediny zdravotnik a opilec devate v jedne osobe (premyslejci o dezerci od nastupu noveho vedeni) :wink:
Krata
Bůh

Post by Krata »

Chování nového velitele je jen z hecu vašeho DM :D .. nechte se překvapit co bude dál..

Jinak ano, v 19:00 dnes ve hře :)
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Istvan
Měšťan

Post by Istvan »

Krata wrote:Chování nového velitele je jen z hecu vašeho DM :D .. nechte se překvapit co bude dál..
Je novej potrbuje se predvest, ja mu to neberu... 8) rad se snim budu vozit po tech cucakach... ale já stary mazak devaty :wink:
Marvin
Mistr

Post by Marvin »

Tak to prrrr! Po Mannym sa ziadny novy protekciou dosadeny velitel vozit nebude!!! :mrgreen:

Inak dnes uz pridem urcite, na siedmu som tam ... mimochodom kde? Priamo v Alwarieli? Alebo kde sa mam hlasit?
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
Krata
Bůh

Post by Krata »

Jasně, v Alwarielu
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Žorž
Čestný člen týmu Thalie

Post by Žorž »

kucik wrote:
Žorž wrote:...
Jen mazej do hry. Ja ti budu o obranyschopnosti CSR povidat klidne v hospode. :D
To beru!

Ale tento díl HISTORIE.CS není unikátní jen tím, že postihuje téma, ve kterém se pořádně nimrám tak od června, ale hlavně se zdá, že se pozvaní dějepravci budou přít a snad i hádat! Není nic lepšího!

Člověk si nejvíc ujasní informace, když poslouchá dva nadšence, co se přebíjej argumentama jak kartama. Třeba probenešisti a protibenešisti bývají vděční klauni. :) Holt fascinující, obvykle se normální historici jenom nezáživně doplňujou a přikyvujou si, ať je téma sebezajímavjší...a to je leda skvělá ukolébavka. Ale jak se postavěj proti sobě, respektive je přizván i nějaký konfliktní blbec nebo komunista (rozuměj parchant) jakéhokoliv druhu, hned debata má říz! Třeba pokusy slušných lidí hájit fakta před demagogií mě zvedají ze židle, budí směs nutnostoi obrany pravdy a fascinace, co za neuvěřitelnou propagandu někdo dovede zastávat, nutí házet šlupky od broskví...heh, to sem asi nepatří, což? :D Ale v tomt oej každopádne kouzlo historických debat.

Vážně: Jo, nejspíš si jej nahraju. :mrgreen:

Pokusím se být ve hře akurát, ale každopádně budu tou dobou natolik vyčerpaný, že vedoucí roli budeš skutečně plně muset přijmou ty, Krato. ;) Zatím to nemohu určit, ale doufám, že se mi zdaří asistovat co nejdelší a nejintenzivnější dobu. Ta devátá hodina byl zároveň i odhad chvíle, kdy už budu mít všeho dost a svalím se v limbu na jakýkoliv povrch, nehledě na jeho tvrdost a účel. Přestávám už psát, zbytečně se vysiluju.
Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek

Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
Locked