Nevím teda, zda-li jsou ty lokace brány že už jsou plně funkční, ale pokud to tak má být, tak:
Jeskyně u Isilu - je prázdná až na dva medvědy. Jeden zaházený přechod a zamčené dveře
Okolí Isilu sever 1 - v jihozápadní části, u tečky, co znázorňuje přechod (který tam asi není) je průchozí skála, která umožňuje, že se postava dostane stromy a balvany. Hrozí tak, že se tam náhodně zasekne postava.
Nové lokace
Nové lokace
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...a tvoří se závislost
Re: Nové lokace
Zdravím,
pokud se jedná o lokace v okolí Nových Varů, tak co se spawnu monster týká, hotové nejsou. Občas sice lze na něco narazit, ale to jen proto, aby nebyly tak úplně prázdné a bez "života".
pokud se jedná o lokace v okolí Nových Varů, tak co se spawnu monster týká, hotové nejsou. Občas sice lze na něco narazit, ale to jen proto, aby nebyly tak úplně prázdné a bez "života".
Alkin - potulný minnesänger
Kulik - seržant Isilské Druhé jízdní
Lokace které dělal rejty jsou hotové. Ostatní lokace které dělali třeba hráči hotové nejsou.
Na vyžádání.
OK, takže by asi zůstalo poladit trochu tu skálu, aby nebyla průchozí a nechytala postavy
...a tvoří se závislost
...a tvoří se závislost
Byl jsem se tam dneska s postavou podívat. Skutečně se tam dá proběhnout skálou, ale to se musí i při vstupu do tej jeskyně se dvěma medvědama. Řekl bych, že to je provizorní zakrytí, dokud nebude dodělaný spawn v jeskyni a případně navazující lokace. Tedy se určitě nejedná o konečné ztvárnění dané oblasti.Barbar321 wrote:OK, takže by asi zůstalo poladit trochu tu skálu, aby nebyla průchozí a nechytala postavy
Každopádně ať jsem se snažil sebevíc, postavu se mi tam zaseknout nepodařilo.
Hádám, že se bavíte o jeskyních, které jsem dělala já, ale nemají být přístupné, protože nejsou hotové. Není proč do nich chodit, není tam spawn ani poklady. Jsou schválně zavalené balvany, netušila jsem, že jsou průchozí.RainMan wrote:Byl jsem se tam dneska s postavou podívat. Skutečně se tam dá proběhnout skálou, ale to se musí i při vstupu do tej jeskyně se dvěma medvědama. Řekl bych, že to je provizorní zakrytí, dokud nebude dodělaný spawn v jeskyni a případně navazující lokace. Tedy se určitě nejedná o konečné ztvárnění dané oblasti.Barbar321 wrote:OK, takže by asi zůstalo poladit trochu tu skálu, aby nebyla průchozí a nechytala postavy
Každopádně ať jsem se snažil sebevíc, postavu se mi tam zaseknout nepodařilo.
Určitě nejsou vhodné na to, aby se tam snažil někdo jít na lov.
Olwen Emerald
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Ailleen nedělej si s tím starosti. Barbar tam byl na průzkumu tak nahlásil co objevil. Klidně to nech jak je. Ať se tam klidně občas někdo porozhlédne. Ona je stejně přístupná jen ta jeskyně s medvědama. Do tý druhý se vlízt nedá (alespoň mě se nezadařilo). Kameny před vchody jsou bez problémů průchozí oběma směry. Takže ani tam není problém. Do té doby než budou lokace definitivně hotové (tím je myšlen především spawn a loot) si myslím, že to bez problémů vydrží.
Nemám důvod nesouhlasit, však jsem se v prvopočátku ptal, zda-li jsou hotové. Pokud se na nich pracuje,je to bezpředmětné
...a tvoří se závislost
...a tvoří se závislost
To je jedna lokace? Kolik tam je jeskyni?
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
Ano, řeč je o jedné lokaci.
V lokaci jsou tři přechody do jiných lokací: soutěska u Isilu , údolí s vesnici Nové Vary a jeden zatím nefunkční.
Dále jsou tam dva vstupy do jeskyní: jeden je funkční, druhý nikoliv.
V lokaci jsou tři přechody do jiných lokací: soutěska u Isilu , údolí s vesnici Nové Vary a jeden zatím nefunkční.
Dále jsou tam dva vstupy do jeskyní: jeden je funkční, druhý nikoliv.