Sampion

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Kcharg
Nováček

Sampion

Post by Kcharg »

Ahoj,

nemuzu na povrchu nikde najit trenera pro sampiona.

Teoreticky jsem ted asi po 6ti hodinach narazil na jednoho mozneho adepta, ktery se jmenuje "Hrombij Rudofus, velitel straze" je v lokaci Tarten a ma napsano ( prepisuji jen vytah jedne konkretni vety z textu ):

Vyucuji BUG: spatny parametre na NPC trenerovi v povolani C1.

Mohl bych poprosit o pomoc, at muzu nakliknout level?

Dekuji moc

P.S.: prolezl jsem povrch krizem krazem, ale pokud jsem toho trenera neprehledl ( velmi mala sance, ale jsem jen clovek ), tak jsem na zadneho jineho trenera sampiona nenarazil.
J.F.Payne
Ďábel

Re: Sampion

Post by J.F.Payne »

Šmapiona hledej tam, kde je to logické. Svatý bojovník... kde by mohl být? Paladinové, exorcisté... Mají svou pevnost.
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Kcharg
Nováček

Post by Kcharg »

Pevnost rytiru z usvitu byla jedno z prvnich mist, ktere jsem navstivil a exorcista i paladin tam trenera opravdu ma.

Navstivil jsem ji nekolikrat, takze tam bych na 99% vyloucil moznost prehlednuti - leda, ze by byl trener neviditelny, coz uz jsem v podtemnu jednou potkal s trenerem pro vrahy...
JAH
Rytíř

Post by JAH »

Hledej víc je tam.
"Don Salieri je hodný člověk, který má hodně přátel, a těch, co ho zradili už moc není. Don Salieri je také lidumil, který lidem rád pomůže, když si za ním přijdou pro radu nebo pro pomoc, ale to samé Salieri očekává od nich. Někdy se může stát, že se don Salieri rozhodne, aby jeho nepřátelé zmizeli do jednoho."
Kcharg
Nováček

Post by Kcharg »

JAH wrote:Hledej víc je tam.
Omlouvam se za poplach, nakonec jsem ho v te mape nasel. :)

Dekuji vsem za pomoc. :)
Locked