Hra ke stažení
Hra ke stažení
Dobrý den,
ráda bych si stáhla hru, ale za boha ji nemůžu najít. Na webu jsem nenašla žáden odkaz a nemůžu nic najít ani na fóru. Na uložto.cz je zejména dvojka, hovadinky a čeština. Řekla bych, že nejen já, ale všichni noví potenciální hráči by uvítali odkaz ke stažení hry a někteří i zevrubný popis instalace hry, který jsem rovněž nenašla. Předpokládám tedy, že budu potřebovat Daemon tools a generátory CD klíčů, což nic nemění na tom, že nevím odkud hru stáhnout. Uvítala bych tedy pomoc z vaší strany a zároveň na vás apelovala, aby jste odkaz na hru i s popisem dali na web i fórum, aby další noví mohli v klidu a bez zbytečného vyptávání přicházet.
Děkuji.
ráda bych si stáhla hru, ale za boha ji nemůžu najít. Na webu jsem nenašla žáden odkaz a nemůžu nic najít ani na fóru. Na uložto.cz je zejména dvojka, hovadinky a čeština. Řekla bych, že nejen já, ale všichni noví potenciální hráči by uvítali odkaz ke stažení hry a někteří i zevrubný popis instalace hry, který jsem rovněž nenašla. Předpokládám tedy, že budu potřebovat Daemon tools a generátory CD klíčů, což nic nemění na tom, že nevím odkud hru stáhnout. Uvítala bych tedy pomoc z vaší strany a zároveň na vás apelovala, aby jste odkaz na hru i s popisem dali na web i fórum, aby další noví mohli v klidu a bez zbytečného vyptávání přicházet.
Děkuji.
Siriel Toulavá "Tulačka"- Skromná lovkyně
Re: Hra ke stažení
Máš soukromou. Kdyby kdokoliv další chtěl pomoci pište mi soukromku klidně
Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_-
Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_-
Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje!
Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_-
Odkaz na stránky dát nelze kvůli právům, leda by se tam dal odkaz na GOG, kde si "základní" hru (myšleno NWN +2 datadisky) můžeš koupit.
Nicméně soul ti hádám už vysvětlil, co je třeba.
.
Nalkanar wrote:Odkaz na stránky dát nelze kvůli právům, leda by se tam dal odkaz na GOG, kde si "základní" hru (myšleno NWN +2 datadisky) můžeš koupit.
Jop, už mám odkaz a stahuji. Děkuji za vyjasnění
Siriel Toulavá "Tulačka"- Skromná lovkyně
Díky, ani jsem netušil, že je to tak levné už.Nalkanar wrote:Odkaz na stránky dát nelze kvůli právům, leda by se tam dal odkaz na GOG, kde si "základní" hru (myšleno NWN +2 datadisky) můžeš koupit.
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Zdravím Vás před týdnem Vám tady psal kolega říká si Cesario a asi uteče protože jste mu asi nepomohli a v tom to je - ten zakopaný pes , prej jste nějak domlouvali a pak jste se mu neozvali. Jednoduchá pomoc by asi aktivitě ve hře pomohla více jak upravy.
Menhiri Dierta
Účet Cesario nenapsal na fóru jediný příspěvek. Těžko můžeme pomoci někomu, kdo se zatím nijak nevyslovil. Pokud celou záležitost řešil s někým přes PM, tak s tím ostatní těžko něco udělají.Jachym wrote:Zdravím Vás před týdnem Vám tady psal kolega říká si Cesario a asi uteče protože jste mu asi nepomohli a v tom to je - ten zakopaný pes , prej jste nějak domlouvali a pak jste se mu neozvali. Jednoduchá pomoc by asi aktivitě ve hře pomohla více jak upravy.
Ale napsal , ale přímo Soulovi . Já jsem mu to poradil . On Soul to tam má napsáno že mu mají zájemci napsat na soukromou zprávu . No a oni si spolu psali ale pak mu asi Soul neodepsal. I já jsem Soulovi psal. Napsal mi že to řeší ale nejak se to zaseklo .
Menhiri Dierta
Ok, ale jak mu pak mohou pomoci ostatní, když o tom jednoduše neví? Možná, kdyby rovnou napsal na fórum, mohlo by reagovat více lidí/dobrodinců : )Jachym wrote:Ale napsal , ale přímo Soulovi . Já jsem mu to poradil . On Soul to tam má napsáno že mu mají zájemci napsat na soukromou zprávu . No a oni si spolu psali ale pak mu asi Soul neodepsal. I já jsem Soulovi psal. Napsal mi že to řeší ale nejak se to zaseklo .
Rád se pokusím pomocí ale dle svych možností. ják to jde už z me aktivity ve hře vidět (nulova) tak můj čas je hrozně omezenej. Dalším problemem (řešitelnym) je to že hra se už legalně neda ziskat.
Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_-