RainMan wrote:Na serveru už žádní hardcore creepeři nejsou..

Pár dní zpátky mě nostalgie dohnala po dvou letech zase nainstalovat nwn a lognout. Tomu, co se za tu dobu stačilo změnit, sem se nestačil divit. A že se toho taky dost měnilo za doby co jsem hrál aktivně (ať už pro dobro hráčů nebo ne). Nicméně si myslím, že by se přecejen mělo vycházet trochu víc vstříc těm hrajícím a ne jen na fóru tlachajícím.kucik wrote:S ohledem na množství hráčů na serveru by sice mohli stávající DM a WB změnit tohle nastavení serveru a dovolit vyplatit XP dluh něčím jiným. Je ale na zvážení každého, jak moc by to bylo fér vůči hráčům, kteří doteď hráli s jiným nastavením serveru a jak moc by to bylo fér i vůči těm, kteří s tím současným nemají problém.
Barbare máš (nebo jsi aspoň měl) jednu z nejsilnějších postav na serveru vůbec. Chápu Rainmanovu frustraci.. když prostě nemáš partu s jakou hrát a tvoje postava to sama nezvládá.. však víš ze starý thalie. Můj Drobek zvládne sám leccos, ale bez party mě xpení ani trochu nebaví a takovej Chazsmyr bez party nemůže pomalu nakouknout do dungu pro jeho lvl. Zlatky, jak mi bylo řečeno a vlastně už i ukázáno, jsou o dost těžší vydělat, protože trofeje změnily cenu a dokonce se k mý nevíře začaly obírat i mrtvoly a loot boxy u bossů - něco, co mě dva roky zpátky ani nenapadlo. Předevčírem sem utratil asi dva mega zlatejch za doplnění zásoby full healů a obvazů (okey, taky pár těch novejch pěknejch flašek, kvůli kterejm se kdysi rušila craftová alchymie). 25k za 10 full healů a 35k za 10 obvazů devětsilu je celkem hard core. Drobka vyléčím v rozumný rychlosti jen full healem a kdybych se měl léčit o poznání levnějším bylinkovým, začne mi blejt u třetího doléčení.
Tím každopádně neříkám, že jsem vyloženě za Rainmanem, páč s novou pouští a tak podobně jsem postih schopnej shodit velice rychle. Jenže chápu i to, že u něj to tak asi není. Zkrátka je spíš škoda odlákat dalšího vytrvalce, co tu ještě hraje. Jestli se dá najít nějakej kompromis nebo ten systém i zavést, vlastně to asi na skomírajícím serveru ani nevadí. Nebo tu možnost nastavit do určitýho lvlu (25-30), pak ať už je tak jak byl. Jak říkáš, těch vyšších lvlů je třeba si vážít. Špatně se zapomíná když mi zařval Jack na starý thalii u vševidoucího asi na 36 lvlu a šel dva lvly dolů.. joo to byly časy, asi tak tři měsíce hraní v tahu.
No.. a to je asi tak to co k tomu chci říct.