Neviditelné NPC a placeably

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Puxina
Bůh

Neviditelné NPC a placeably

Post by Puxina »

Když jsem lognul na Thalii, tak jsem si všiml, že v některých lokacích nevidím jisté placeably a když jsem se potuloval mimo město, tak některé NPC byly taky neviditelné. Prostě se nezobrazí a když zmáčnu TAB tak vidím jen takovou rudou čmouhu na kterou šlo zacílit, ale je blbé, když vás sežere invis krokodýl :D.

Nainstaloval jsem si nový ovladač na grafiku. Což mi třeba na Sinfaru pomohlo, ale tam jsem neviděl jen nějaké typy rob a tak. Tam s placeablama a npc nemám problém.
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi

Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia

Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Re: Neviditelné NPC a placeably

Post by Rejty »

Máš stažené aktuální haky?
Vedoucí týmu Thalie
Puxina
Bůh

Post by Puxina »

Rejty wrote:Máš stažené aktuální haky?
Bez nich by mě to nepustilo do hry ne?

Je fakt, že některé placeably nevidím a ani NPC. Ale stáhnul jsem vše co bylo třeba.
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi

Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia

Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

Jestli si je stahoval nový, tak OK.

Ještě mě napadá zkusit dočasně vyhodit vše z overridu, jestli se tam něco netluče.
Vedoucí týmu Thalie
Puxina
Bůh

Post by Puxina »

Rejty wrote:Jestli si je stahoval nový, tak OK.

Ještě mě napadá zkusit dočasně vyhodit vše z overridu, jestli se tam něco netluče.
Ted už mě to tam pustilo, takže dobré. Netuším co byl problém.

A hurá čekat 20 minut na cestu zpět do karathy :D

Locked