Tak zatím je to:
Ano - 5
Neví - 1
Divák - 3
Jo s tím Kelem je to problematické a to bylo i dřív no. Holt ty frakce a extrém, kdy Karatha je prostě děsně svatá a ještě k tomu hlavní místo pro povrch.
Co se týče sponzora, s tím jsem tak nějak počítal. Bud to bude někdo sponzorovat a nebo prostě, kdo co věnuje (prachy, výbavu a podobně) a to se pak přerozdělí na výhry

).
Všímám si že někteří jsou lenoši a radši jen jako diváci

.
Ještě bych rád turnaj nějak rozdělil i podle síly, aby nebyl prostě lvl 30 proti lvlu 10, ale to je dost problematické, protože není možnost jak to zjistit. Je mi jasné, že je demotivující pro nějaký 10 lvl se účastnit, když ví, že nevyhraje a dostane nakládačku.
Napadlo mě udělat nějaký předturnaj s tím. že by bojoval každý s každým a podle bodů a nebo přepočtu ELO (
http://www.mojeskola.cz/Sach/Php/vypocet_elo.php) by se určila síla soupeřů a podle toho by se to dalo rozdělit na hlavní turnaj. Ale zase je to časově náročné, i když je fakt, že něco takové tu už párkrát proběhlo.
Hlasujte i vy další a taky piště připomínky prosím
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina -
princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu -
Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse -
Lucka