Posílené varianty nefungují. Vyzkoušeny všechny kouzla v základní i prodloužené verzi, hromadné varianty jen základní. Vše přidává pouze +4Thalie wrote: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gordul:
- Požehnání: efekt standardního Požehnání se zlepšuje na 1. úrovni na +2 útok a +2 proti strachu, 10. úrovni na +3, 20. úrovni na +4 a na 30. úrovni na +5
- Kouzla: Krvavá zuřivost (1), Kočičí elegance (2), Božská moc - Divine power (3), Zraňující šepot (4), Spěch (5), Bitevní vřava (6), Hromadná kočičí elegance (6)
- Schopnosti:
* Následující kouzla sesílá automaticky jako posílená: Býčí síla - Bull's strength (2), Orlí bystrost - Eagle's splendor (2), Výdrž - Endurance (2), Liščí mazanost - Fox's cunning (2), Soví moudrost - Owl's wisdom (2), Kočičí mrštnost - Cat's Grace (2), posílené jsou i "Hromadné" varianty
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
klerik - gordul
klerik - gordul
Předmět: (T2) ZÁKLADNÍ POVOLÁNÍ - Klerik
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...a tvoří se závislost
Re: klerik - gordul
Já jsem taky zkoušel a dávam si +6 do všech
nemáš za itemy víc že by se to pak nepropsalo ?
Vyzkoušeno znova, jen +4 ze všech kouzel obyč i prodloužených. Max +12 pochopitelně nemám a jiným způsobem ještě vlastnosti zvednout jdou.Fredy161 wrote:Já jsem taky zkoušel a dávam si +6 do všech
PS: zkoušel jsem to i na summonovi a také jen +4
...a tvoří se závislost
...a tvoří se závislost
Bude mi moct nějaké DMko hodit pár expů na novou, zkušební postavu, abych mohl zkusti třeba elfa či člověka, klerika s uctívaným Gordulem, abych ověřil, jestli ta chyba opravdu není jen v rase?
Přecijen, jen pro takovou zkoušku vést postavu nějakých pár dní expování mi přijde jako mimo mísu
Přecijen, jen pro takovou zkoušku vést postavu nějakých pár dní expování mi přijde jako mimo mísu
...a tvoří se závislost
...a tvoří se závislost
Nebude nutné. Opravím to. Problém tuším.