Relevely
Re: Relevely
Napadlo mě založit si novou postavu, několik ras a vyzkoušet funkčnost posílených kouzel u klerika, když v chybovým někdo psal, že to funguje, jak má.
Bude možné na nějakou takovou postavu nahodit pár expů, aby se to dalo vyzkoušet?
Možná se nemá rád vhodný bůh a trpaslík.
Bude možné na nějakou takovou postavu nahodit pár expů, aby se to dalo vyzkoušet?
Možná se nemá rád vhodný bůh a trpaslík.
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...a tvoří se závislost
Jen pokud by měl někdo zájem o relevel, jinak kvůli tomu logovat nebudu.
Vedoucí týmu Thalie
Určitě budu chtít relevel tak středa čtvrtek nebo pátek , jen co nachystám postavu.
Menhiri Dierta
Během soboty a neděle se budu snažit nějaký čas, který by nám oběma vyhovoval a ten relevel udělám.
Potřeboval bych doplnit u postavy (Drtiskal Podskalský) expy z kovářství. Při relevelu jsem si nevšiml, že mu sem nebyly dány (holt toho kraftu měl moc). Původně měl 315.716 exp, ale holty se smířím i s 190.000.
Poprosím tedy o doplnění
Poprosím tedy o doplnění
...a tvoří se závislost
...a tvoří se závislost
Však ano, jenže v kovařině mám nyní místo 20-tého lvl právě 0Rejty wrote:Maximální úroveň v craftu, tj. 20, se rovná právě 190.000 xp.
...a tvoří se závislost
...a tvoří se závislost
Shaman88 wrote:Během soboty a neděle se budu snažit nějaký čas, který by nám oběma vyhovoval a ten relevel udělám.
Jsem ve hře tak stačí napsat kdy přibližně se objevíš, jestli dnes a nebo zítra a asi kdy večer ráno odpoledne.
Menhiri Dierta
V neděli večer.Jachym wrote:Shaman88 wrote:Během soboty a neděle se budu snažit nějaký čas, který by nám oběma vyhovoval a ten relevel udělám.
Jsem ve hře tak stačí napsat kdy přibližně se objevíš, jestli dnes a nebo zítra a asi kdy večer ráno odpoledne.
Něco se nepovedlo , nechci tady vyvolávat zděšení a problémy , budu večer ve hře , nebo si můžeme napsat.Shaman88 wrote:V neděli večer.Jachym wrote:Shaman88 wrote:Během soboty a neděle se budu snažit nějaký čas, který by nám oběma vyhovoval a ten relevel udělám.
Menhiri Dierta