Poděkování

Vše, co se netýká hry samotné.

Moderators: DM, WB

Sorrow
Mistr

Re: Poděkování

Post by Sorrow »

Tak nebudes brat nic.Jen jednou sem se probeh a bylo to v poho uz je to tu zase,zpozdeni a nefunkcnost ikony na plose, sakra:(
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
Skipp
Rytíř

Post by Skipp »

Sorrow wrote:Tak nebudes brat nic.Jen jednou sem se probeh a bylo to v poho uz je to tu zase,zpozdeni a nefunkcnost ikony na plose, sakra:(

Windows Vista / nočná mora istá :twisted:
Krata
Bůh

Post by Krata »

Taky mě postihla nemoc jménem Vista ale dík za to, že ty moje jsou nějak klidné a zatim sem na moc problému nenarazil
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Sveneld
Šlechtic

Post by Sveneld »

"pobavila" a "potesila" me slapka ve skopku nejenze ma rozsireny dialog ale dokonce od ni hakim nechylt filcky ale obstastnil ji nadmiru dobre a dostal +8zivotu nad max a 1 do utoku :D
nwn
jaara
Čestný člen týmu Thalie

Post by jaara »

Sveneld wrote:"pobavila" a "potesila" me slapka ve skopku nejenze ma rozsireny dialog ale dokonce od ni hakim nechylt filcky ale obstastnil ji nadmiru dobre a dostal +8zivotu nad max a 1 do utoku :D
:lol: Tohle vždycky potěší, nemám pravdu 8)
Spolu s Rejtym zakladatel serveru Thalie. Momentálně se věnuju práci na atmosférické adventuře Two Realms: Whispers from the Rift.
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie
Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju

Post by nomis_b »

Sveneld wrote:"pobavila" a "potesila" me slapka ve skopku nejenze ma rozsireny dialog ale dokonce od ni hakim nechylt filcky ale obstastnil ji nadmiru dobre a dostal +8zivotu nad max a 1 do utoku :D
no samozrejme urcita (rozumej mala) sance , ze se stane neco pozitivniho tam byt musi, kdyz za to platite, ne :wink:

P.S: To jsem rad za takove podekovani.. je to jedno z mych rprvnich dilek v NWN :mrgreen:
A zase se craftí...
Marvin
Mistr

Post by Marvin »

Chcem pochvalit Kratu za celu jeho pracu ako DM, ale hlavne mu chcem podakovat za to, ako umoznil vyvoj mojej postavy, za pomoc pri utvarani charakteru, napady a za cely obrad v chrame a vsetky veci s tym spojene. Velmi si toho cenim.

Takze velke DAKUJEM :)
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
Pajule
Bůh

Post by Pajule »

já se přidávám v pochvale ..Kráta je fakt surp DM :twisted: a docela obdivuju jeho nerva občas to totiž musí bet něco :D :D
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Krata
Bůh

Post by Krata »

No občas to něco fakt je! 8)

Taky díky, sem rád že vás aspon bavim :)
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
zuuzza
Nováček

Post by zuuzza »

Kratovi a cele druzince zoldaku diky za prijemny vecer :wink:
Joana Adamsova
Neithan1
Mistr

Post by Neithan1 »

Ja tiez dakujem hlavne kratovi za dlhotrvajuci monster-Quest a prosim, prosim nenechaj ma upalit na hranici za to ze mozno zapricinim vyhubenie ludstva, dobre ?

Samozrejme vdaka patri aj hracom ktori nam hubenie ludstva sprijemnili.
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Anderson I
Měšťan

Post by Anderson I »

Chtěl bych poděkovat všem hráčům za večerní vycházku (i když někteří hobiti byli skutečně na zabití :twisted: ). Také bych chtěl poděkovat DMku za zajímavý quest se spoustou NPC a za neskonalou trpělivost a nekonečné oživování - opravdu si toho vážím, je to příjemný a mnou nečekaný bonus.
A nakonec díky za zajímavé setkání s chlapíkem s hořící sekyrou - ještě, že spěchal a neměl dost času na moje zabití, koho by pak při questu ostatní oživovali. :oops:
Skipp
Rytíř

Post by Skipp »

Pripajam sa k podakovaniu dM Kratovi,Sigurdovi za jeho iniciativu a tiez ostatnym hracom najme tim co hraju za hobitov,ktorych rp hra sa mi velmi paci,celu vypravu sprijemnovali atmosferu :)
Dufam ze sa budem moct (ze budem stihat,lebo cez tyzdne mam toho moc) zucastnit aj pokracovania tohto Q. Velmi ma pritahuje idea zapojenia druidov do problemu :wink:
Tak dik zatial
Skipp
Rytíř

Post by Skipp »

Ja by som chcel poďakovať novo registrovanému uživatelovi a mojmu kamošovi Chillimu, za to že sa registroval na tomto fóre.
Dikes Maťo, konečne dakdo z Nitry :mrgreen:
Tretas
Velmistr

Post by Tretas »

dík kratovi a všem přítomným na včerejším Questu, i když já jsem ho nedokončil ani z poloviny ne? :cry:
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Post Reply