A co bys čekal od zlatých šípek?Goran wrote:Při výrobě šipek s příměsí zlata vždy dojde (v kombinaci s více dřevy) k nefunkčnímu výrobku. Toulec po nakliknutí nevydá samotné šipky.
craft truhlařina
Re: craft truhlařina
stiznosti sem -> 291472609
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
- Absinthorix
- Bůh
Vyjímečný výrobek - železodubový luk s mithrilem truhlář v dílnách vykupuje pouze za 100 zlatých.
Vojen Bouřný
„Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
„Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično
ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
Luk, který podle popisku by měl mít 15. levl, tak ve skutečnosti má 18. levl - co je vlastně správně?
A jak má řemeslník odhadnout, jakou úroveň luku vyrobit na zakázku, když nevidí správně pro jakou úroveň vyrobený luk je?
Možná je to chyba jen zrovna u této kombinace dřeva a kovu, nebo tím že jde o unikát, zobrazený levl v popisku se skutečným třeba sedí u luku z pradubu a stříbra.
Ostatní typy jsem zatím neporovnávala.
A jak má řemeslník odhadnout, jakou úroveň luku vyrobit na zakázku, když nevidí správně pro jakou úroveň vyrobený luk je?
Možná je to chyba jen zrovna u této kombinace dřeva a kovu, nebo tím že jde o unikát, zobrazený levl v popisku se skutečným třeba sedí u luku z pradubu a stříbra.
Olwen Emerald
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Je to tím, že je to unikát...je to další vlastnost, která zvyšuje požadavek.Aillen wrote:Luk, který podle popisku by měl mít 15. levl, tak ve skutečnosti má 18. levl - co je vlastně správně?
Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny
Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish
Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci
Edgar - Zahrabán v knihách
Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish
Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci
Edgar - Zahrabán v knihách