Pronajímatel bytů v Kelu
Pronajímatel bytů v Kelu
Ani po půl hodině hledání se mi pronajímatele místních bytů v Kelu nepodařilo najít. Buď byl chytře ukryt někam, kde ho nehladám (hlavně mimo palác), nebo NPC chybí.
Re: Pronajímatel bytů v Kelu
Jak máš vstup do bytů, tak nad tím vstupem je balkon, kde vedou schody a tam jsou dveře a je tam i cedulka 
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Tak taková kulišárna, to mě nenapadlo. Díky za info, zkusím tedy hledat u bytůPuxina wrote:Jak máš vstup do bytů, tak nad tím vstupem je balkon, kde vedou schody a tam jsou dveře a je tam i cedulka
To je moje speciální past na nepozorné 
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi