stakování itemů
stakování itemů
Po načtení nového haku se přestalo stakovat peří swing ještě se musí ozkoušet i jiné itemy . Pokud by to tak zůstalo byla by to katastrofa.
Menhiri Dierta
Re: stakování itemů
To mi uniklo, opravím to s dalším updatem.Jachym wrote:Po načtení nového haku se přestalo stakovat peří swing ještě se musí ozkoušet i jiné itemy . Pokud by to tak zůstalo byla by to katastrofa.
Nebudu tvrdit, že tomu tak není, ale prosím vyzkoušej raději ještě jednou. Pokud si dobře vzpomínám, řešili jsme, že nemáš stahování zpět na 100%. Pokaždé, když aktuální stav stahování přeleze nějakou konkrétní hodnotu, nepůjde stacknout s tou původní hromádkou.
Jinak jsem včera stahoval s postavou a chovalo se to normálně (dle výše uvedeného)
Jinak jsem včera stahoval s postavou a chovalo se to normálně (dle výše uvedeného)
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
Barbare co píšeš už vím a není to tento připad, opravdu to nejde ani jedno pírko z 26 !
Menhiri Dierta
Ta chyba tam je, vím už o ní, oprava dneska bude.
Nerad to píšu aby jste si nemysleli že je schválně hledám ale našel jsem dvě chybičky. 1 - V lokaci Ivorské jezírko jste zapoměli z budovi odstanit i kamenného anděla a tak tám visí ve vzduchu po vstupu z Hornického tábora napravo. 2 - zrušili jste rybaření , byl to záměr nebo se to nějak samo , ztratil se mi prut na ryby a nejde ani koupit nový není v nabídce..
Menhiri Dierta