Paulus wrote:Tak mi to nedalo ....jestli vidím dobře tak sis během navyšování úrovní zatím kliknul jen 5 bodů do čarozpytu. Potřebuješ 6.
Dik za kontrolu, je tomu skutecne tak. Prave si to overuji dle zakladnich atributu. Je tam doopravdy jen pet bodu. Na 7 se to prehouplo pomoci bonusu za Poustniho Elfa. Vzdy je treba se ucit evidentne
jsem z toho nějakej blbej. Překopavam buildy a sekl jsem se. kolik bodu do dovednosti bych měl mit na první urovní? Tip.
Bojovník - oprava int 0.
Podle vypočtu mi sedí 8
Hra ale říka 12 to je tám ještě nějaky zaklad co to dava?
Omlouvám se za primitivní otazku ale už jsem z toho opravdu vymletej.
Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_- Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_- Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje! Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_- Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_- Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje! Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
Ahoj mám mega problém, po aktualizacích ovladače (grafického) jsem přešel do NWN s extrémními fps lagy.. Ale jako fatálními asi 1 fps.. Počítač mi stíhá i různé nároky-vysoké hry, pouze zde je problém.. Nevíte čím by to mohlo být? c:
PS: Laguje se mi i kampaň atd, aby to nebylo myšleno pouze na Thálii..
Crusty wrote:Ahoj mám mega problém, po aktualizacích ovladače (grafického) jsem přešel do NWN s extrémními fps lagy.. Ale jako fatálními asi 1 fps.. Počítač mi stíhá i různé nároky-vysoké hry, pouze zde je problém.. Nevíte čím by to mohlo být? c:
PS: Laguje se mi i kampaň atd, aby to nebylo myšleno pouze na Thálii..
Co jsem našel na netu, tak NWN má problém s více jádrovými procesory.
Co radí, tak by mohlo pomoct:
Otevři ve složce tvého NWN soubor nwnplayer.ini a tam změň u Client CPU Affinity z 0 na 1.