Klerické kouzlo vzkříšení se mi už po 4x buglo způsobem že kouzlo se seslalo, udělalo to efekt a tělo zmizelo.
Postava oživeného hráče ale zůstala v Podsvětí.
Únava klerika byla 6% což by nemělo vadit.
Vzkříšení probíhalo v probíhajícím boji v lokaci (jiný člen družiny na sebe vázal nepřátele)
Screeny nemám zkusím přiložit pokud se tak stane příště.
Vzkříšení
Re: Vzkříšení
corpsespeellcast.nss Je celkem jednoduchej. Takže je otázka, proč postavu před odstraněním těla neportne.
Co jako debug pověsit nějakej další grafickej efekt na lokaci s tělem: location lRaise = GetLocation(OBJECT_SELF); aby se vidělo, jestli nebyl problém s cílovou lokací?
Alternativně dát DestroyObject() na tělo až ve chvíli, kdy je postava portlá na oživovací místo?
Co jako debug pověsit nějakej další grafickej efekt na lokaci s tělem: location lRaise = GetLocation(OBJECT_SELF); aby se vidělo, jestli nebyl problém s cílovou lokací?
Alternativně dát DestroyObject() na tělo až ve chvíli, kdy je postava portlá na oživovací místo?
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Asi jsem nekommitl aktuální skripty.kucik wrote:corpsespeellcast.nss Je celkem jednoduchej. Takže je otázka, proč postavu před odstraněním těla neportne.
Už jsem to pro jistotu přepsal tak aby tam vůbec nebylo to location, a portuju přímo k objektu sesílatele.
Ale stále to někdy funguje a někdy ne.... Zkusím tam dát delší delay na ten destroy mrtvoly.
To mi přijde trochu jako chození dokola, protože když tam byl předtim port na lokaci, tak jsi to tělo už ani nepotřeboval.Shaman88 wrote: Ale stále to někdy funguje a někdy ne.... Zkusím tam dát delší delay na ten destroy mrtvoly.
Imho je klíčový vědět, jestli je problém v target lokaci, nebo se nějak kousne akce toho portnutí.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Já si myslím že jsem chybu našel a již opravil, uvidíme zda opět dojde k problémům.kucik wrote:To mi přijde trochu jako chození dokola, protože když tam byl předtim port na lokaci, tak jsi to tělo už ani nepotřeboval.Shaman88 wrote: Ale stále to někdy funguje a někdy ne.... Zkusím tam dát delší delay na ten destroy mrtvoly.
Imho je klíčový vědět, jestli je problém v target lokaci, nebo se nějak kousne akce toho portnutí.
Jinak neportuju k mrtvole, tu ignoruji ale k objektu sesílatele.
A obecně mám zkušenost že jump na location né vždy funguje, někdy se location tváří jako nevalidní. Takže je lepší jump na objekt, který vlastně sám vybere nejbližší validní location.