Iluze

Jakékoliv ankety týkající se Thalie i čehokoliv jiného...

Moderators: DM, WB

Shaman88
WB Thalie

Re: Iluze

Post by Shaman88 »

Axel wrote:
Shaman88 wrote:
Maycare wrote:Já bych ocenil něco na způsob Disguise self - možnost dočasné změny vzhledu/pohlaví
Jaký by to mělo účel?
V RP hře by to mělo ohromné množství využití, například když by někdo byl hledaný nebo měl někam zákaz tak se může nakouzlit a vstoupit nebo proklouznout někam kam by neměl.
A jak by takového člověka šlo odhalit?
Maycare
Nováček

Post by Maycare »

Jde prostě o kouzelný převlek. Zohyzděné postavy mohou zakrývat svůj vzhled, může se v tom infiltrovat, pokud někdo nechce poutat zbytečnou pozornost tak se přemění, etc. Já bych to třeba u své postavy ocenil, nevím jestli i ostatní

Co se odhalení týče, nešlo by udělat nějaký hod na všímavost nebo něco na ten způsob a vyskočilo by upozornění?

Edit: Truesight by to mohl prohlédnout
Jiří Jaeger, ohnivý zaklínač - "Nedokázal jsem to spálit já, takže to nespálí nic."

"It's an expression of pain."
Shaman88
WB Thalie

Post by Shaman88 »

Maycare wrote:Jde prostě o kouzelný převlek. Zohyzděné postavy mohou zakrývat svůj vzhled, může se v tom infiltrovat, pokud někdo nechce poutat zbytečnou pozornost tak se přemění, etc. Já bych to třeba u své postavy ocenil, nevím jestli i ostatní

Co se odhalení týče, nešlo by udělat nějaký hod na všímavost nebo něco na ten způsob a vyskočilo by upozornění?

Edit: Truesight by to mohl prohlédnout
Tohle rovnou zamítnu. Je to nebezpečné, v konečném důsledku je to podpora PK. Odsouzeni vrazi by mohli beztrestně se pohybovat městem. A hlavně by šlo ignorovat jakékoli důsledky nepřijatelného chování... cokoli by se dělo v převleku a pachatel by byl nedohladetelný. V rámci RP taková možnost je skrze DM, udělat to ale systémově by mohlo mít katastrofální důsledky.
Luelle
Velmistr

Post by Luelle »

naprosto perfektní kouzlo na stolní DnD
ale fakt a pouze jen na něj
Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.

„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
Post Reply