Změny předmětů a nefunkční skladba

Moderators: DM, WB

Post Reply
camelie
Nováček

Změny předmětů a nefunkční skladba

Post by camelie »

1) V hospodě U bezedného škopku se v poslední době po odebrání některých předmětů od kuchařky Selmy změní v jiný. Např. černý čaj se změní v čaj Mača, nebo Jarní salát v Bohatou zeleninovou oblohu.
2) V Bardské hudbě je nefunkční skladba Duch plání pro píšťalu
karolina
Bůh

Re: Změny předmětů a nefunkční skladba

Post by karolina »

camelie wrote:1) V hospodě U bezedného škopku se v poslední době po odebrání některých předmětů od kuchařky Selmy změní v jiný. Např. černý čaj se změní v čaj Mača, nebo Jarní salát v Bohatou zeleninovou oblohu.
2) V Bardské hudbě je nefunkční skladba Duch plání pro píšťalu
Selma má v nabídce obojí, jak černý čaj, tak čaj mača, zeleninový salát i bohatou oblohu - obojí v nekonečném množství.
Na vyžádání.
Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

Není to tak, že se ty čaje stackují do sebe, tzn. koupíš-li Maču první a pak černý, tak ti naskočí, že máš 2x Maču?
.
BlueOne
Měšťan

Post by BlueOne »

Jo, mě se třeba stalo, že jsem měl v inventáři dlouho malinovku (nebo něco takovýho? :D, sry teď přesně nevím, kdyžtak zjistím). A když jsem si koupil myslím ovocný čaj, tak se mi pokaždý stacknul do malinovky a já si pořád říkal, jakej jsem idiot, že jsem se překlep a koupil místo čaje malinovku :D

EDIT: Jo a mě se to teda stávalo u Upilsona ve škopku.
Nimoen Nera
karolina
Bůh

Post by karolina »

Nalkanar wrote:Není to tak, že se ty čaje stackují do sebe, tzn. koupíš-li Maču první a pak černý, tak ti naskočí, že máš 2x Maču?
Jó, to bude ono
Na vyžádání.
camelie
Nováček

Post by camelie »

karolina wrote:
Nalkanar wrote:Není to tak, že se ty čaje stackují do sebe, tzn. koupíš-li Maču první a pak černý, tak ti naskočí, že máš 2x Maču?
Jó, to bude ono
Je to tak, jak napsal Nalskanar a BlueOne. Když si postava koupí jednu věc u výčepního, tak se nic moc neděje. Horší to má servírka, protože pak pracně vysvětluje hostovi, proč mu nese něco jiného, a navíc při opakovaných pokusech se jí v inventáři hromadí
Pajule
Bůh

Post by Pajule »

říkam furt, nechodte do toho pajzlu.. :D

hele,doporučení, hod si to na zem na tu chvilku to zas tak děsný nebude a kup to další no, je to řešení alespoň do doby, než se to nějak opraví
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
karolina
Bůh

Post by karolina »

Tu lokaci mám zkusím to opravit, jestli mě z toho netrefí šlak...
Na vyžádání.
camelie
Nováček

Post by camelie »

karolina wrote:Tu lokaci mám zkusím to opravit, jestli mě z toho netrefí šlak...
:D Předem děkuji :wink:
camelie
Nováček

Post by camelie »

Opět se situace zhoršila, jakmile vezmu u Selmy např. červené víno, jakékoli ostatní je opět červené. Stejné je to s dalšími nápoji, čaji, šťávami apod. Taky jídla, pokud mají stejný obrázek. Dříve pomáhalo dát věci na zem a pak je sebrat. Jenže to už nepomáhá, takže běda, když má jeden host objednáno červené víno a jídlo a další bílé víno a jiné jídlo se stejným obrázkem a další třeba růžové víno.
Pokud hraju z domova, ještě to zvládám, ale jak hraju z chaty, jsou to nejen tři cesty tam a zpět, ale taky mě to nejmíň třikrát vyhodí. :mrgreen:
Jde s tím něco dělat?
Post Reply