Poradíte prosím?

internet mi běží normálně
Hra vcera bezela normalne. Staci kdyz je slabe pripojeni - i kdyz ti treba videa jdou, ale do hry se neprihlasis
Tak to by mohlo být ono, ale já už tak dlouho nemusela CD klíč zadávat, snad od té doby, co jsem se prvně registrovala a je to řada let, tak už si nepamatuji postup, mi s tím někdo tehdy pomáhal.camelie wrote:Já tomu moc nerozumím, ale podobný problém řeším každý týden, protože o víkendu hraju z chaty a ve všední dny z domova. Pokaždé po návratu domů musím přepisovat CD klíč. Na chatě to jde snadno, ale doma mi to ten správný CD klíč nechce načíst. Musím to přepisovat ručně po 3-4 znacích a pokaždé to uložit. Strávím s tím pokaždé tak 20 minut
No, zkus to, mě to tak funguje. Nejde mi ten klíč jen přepastovat, musím ho opravdu po kouskách přepsat a po každých těch pár znacích uložit. Ale jak říkám, tem technikáliím nerozumímcamelie wrote:Mám to chápat tak, že ten CD klíč, co mám teď v přihlašovacích údajích mám smazat (předtím si samozřejmě nakopírovat jinam) a pak ručně znovu napsat ten samý, dát aktualizovat a pak to půjde?
To by mohlo být ono, přihlaš se na stránky Thalie a odškrtni "Nechci ve hre kontrolovat moji IP adresu". Pak se zkus připojit do hry.Aillen wrote:
Edith: může to, že mám nyní problém být tím, že dříve, když jsem hrála z jiného místa než z domova, byl poskytovatelem internetu v obou místech stejný poskytovatel Starnet a tentokrát jsem byla minulý týden na místě,, kde byl poskytovatelem internetu Netcoss? A přechodem z Netcossu na Starnet (doma) se mi připojení rozhodilo?
Mám zaškrtnuté, že nechci kontroloval, dala jsem i nové heslo a heslo napsala při přihlašování, ale stále jsem se na server nepřihlásilaDesmond wrote:To by mohlo být ono, přihlaš se na stránky Thalie a odškrtni "Nechci ve hre kontrolovat moji IP adresu". Pak se zkus připojit do hry.Aillen wrote:
Edith: může to, že mám nyní problém být tím, že dříve, když jsem hrála z jiného místa než z domova, byl poskytovatelem internetu v obou místech stejný poskytovatel Starnet a tentokrát jsem byla minulý týden na místě,, kde byl poskytovatelem internetu Netcoss? A přechodem z Netcossu na Starnet (doma) se mi připojení rozhodilo?
Tvůj nový poskytovatel internetu ti přidělil novou ip adresu. Takže se neshoduje s tou, kterou máš vyplněnou na stránkách Thalie.

Ano, bohužel ten jeden složený z těch tří je vázaný na ty třiAillen wrote:Chápu to správně, že musím vygenerovat NOVÝ CD klíč pomocí programu:
(a nevadí, že se mi ukazuje , že ten soubor může poškodit můj počítač? )
Nestačí tedy vepsat stejný CD klíč, co jsem měla vygenerovaný poprvé do kolonky pro CD klíč v přihlašovacích údajích a se kterým jsem se přihlašovala poprvé do hry?
Tedy ten veřejný klíč není vázaný na ty 3 klíče, co mám na originálním CD hry?