Nu, když si to tak pročtu, je na tom tvém vyjádření dost úsměvného. Ono ano, hraje se dobře, baví mě, když má postava více možností jak přežít než jen tupé bušení mečem se stále stejnými vlastnostmi bez jakékoluv úpravy (chápej válečník) a jen škemrat v duchu, ať má štěstí a soupeř smůlu. Jednou fajn, ale založit na tom postavu? Nuzná nuda. Mám rád, když si můžu zvolit třeba ze třech vlastností a nakombinovat je dle potřeby. Ale když se poohlédnu do ne zrovna vzdálené minulosti serveru, tak ač je to server multiplayerový, často mi nezbylo nic jiného, než si zkrátka vystačit sám. To se pak není čemu divit, že hledám kombinace, které si solo poradí ve světě, než jen vysedávat v hospodě a čekat na zázraky, zda logne potřebný mág / zloděj / dpsko / střelec či cokoliv jiného, co je aktuálně do daného místa třeba.Shaman88 wrote: Takže třeba Bard / heretik ve svém původním podání byla taková že měla AB, dmg, AC , savy, party buff, party debuff.... a vše nadprůměrně. To je prostě game-breaking postava, a chápu že tě baví to hrát, mě by to bavilo taky.
Za mě můžu říct, že před probíhajícími změnami klerici sice patřili mezi dobré kombinace, tím největším kalibrem ale nebyli. A přesto, i když jsem sem tam zaslechl, že někdo tu TOP kombinaci rozjel, nepostřehl jsem, že by jí kdokoliv byl ochoten či schopen dotáhnout do konce. Silných kombinací bylo dost a stejně se nedá říct, že by je kdy hráli všichni. Píšeš, že heretik / bard je mimo parametry a přesto za celou dobu ho hrála jen jedna další postava a to ještě v odlišném provedení a nikdy se nedostal do stavu, kdy by byl použitelný. Čím to tedy je, že v podtemnu neběhali všechny takové postavy, když jak píšeš, při objevení postavy mimo parametry jí budou chtít hrát všichni?
Stejně jako na povrchu se našlo pár nedostižných kombinací a stejně je nehráli všichni. Ba právě naopak, většinou jen jeden hráč a kombinace odpadla s koncem jeho hry. Bude to pořád tak, že i když se sestaví vynikající kombinace, nepojedou ji nikdy všichni. Historie tomu napovídá a není nejmenší důvod si myslet, že tomu v budoucnu bude jinak