Neví někdo náhodou jak rozjet NWN pod linuxáckou distribucí NixOS (verze 2.3.4) ?
Předtím jsem měl Linux MInt 18.1 a pod Wine mi jelo NWN v podstatě bez problémů, teď pod NixOS nedokážu rozjet nic ve spojitosti s Wine (verze 5.0)
Za tipy vedoucí k rozjetí NWN i pod touhle linux distribucí, budu opravdu vděčný.
NWN a NixOS
NWN a NixOS
DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
Re: NWN a NixOS
S tímhle systémem nemám zkušenosti, ale pokud na tom rozběhneš playonlinux, tak by to teoreticky mělo fungovat.
Zapneš playonlinux dáš instalovat vybereš hry a pak ze seznamu nwn diamond. Playonlinux ti to sám nastaví na vše potřebné a pak tě vyzve, abys mu řekl kde je instalační exe. Wine jsem používal kdysi, ale jak jsme línější, tak jedu jen přes Playonlinux, který ti sám stáhne potřebnou verzi wine a sám vše nastaví..
Zapneš playonlinux dáš instalovat vybereš hry a pak ze seznamu nwn diamond. Playonlinux ti to sám nastaví na vše potřebné a pak tě vyzve, abys mu řekl kde je instalační exe. Wine jsem používal kdysi, ale jak jsme línější, tak jedu jen přes Playonlinux, který ti sám stáhne potřebnou verzi wine a sám vše nastaví..
Díky za tipy. Vyzkouším a snad něco z toho bude fungovat.
Paradoxně by tohle asi vyřešil nejelegantněji přechod na NWN EE, protože steam na NixOS je otestovaný.
Paradoxně by tohle asi vyřešil nejelegantněji přechod na NWN EE, protože steam na NixOS je otestovaný.
DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
Spousta distribucí to mívala normálně v balíčcích - to bych zkusil jako první. Ale dost možná to kvůli závislostem už nebude.
Playonlinux bejval v tomhle asi nejsnazší.
Playonlinux bejval v tomhle asi nejsnazší.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.