WWQ
Re: Q
Sigurd by měl počítat se smrtí na jakymkoliv lvl.. prostě smolař 
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Taakže díky za účast, tenhle počet hráčů a různých osobností se mi zamlouval 
Další Q plánuju na neděli taky okolo 19:00
Další Q plánuju na neděli taky okolo 19:00
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
noo Lili bude mat teraz dlhsiu pauzu nielen s Q ale aj celkovo s hranim
takze taky ten Q asi velku cast pokracovania prepasnem...
ale ta vcerajsia akcia bola ppc
takze taky ten Q asi velku cast pokracovania prepasnem...
ale ta vcerajsia akcia bola ppc
Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii
Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana
Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve
acc in game: black_smith
Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana
Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve
acc in game: black_smith
- Prometheus
- Šlechtic
Pokracovanie Q by som mal v pohode stihat.Zaujal ma pribeh a celkova myslienka takze urcite sa budem snazit byt pri tom.
ACC Brik - Amywiel Luelven
ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
ACC Brik - Pandora
A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
Tak jestli nevadi neucast na predchozim tak bych se taky pridal:)
Garett - vojak Temne legie, padl za Hag Grar
Jalamyn - uznavany sperkar podtemna
Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku
a par dalsich...
Jalamyn - uznavany sperkar podtemna
Vugdishnak - otrok se silou obra a inteligenci cajovyho pytliku
a par dalsich...
Nevadi... staci si prejst najnovsie IC novinky od Kratu + Pribeh od Human wrecka allias Shadi-"Demoni, demoni" a budes v obraze 
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
to nepíšeš kvůli tomu že seš dobrák ale aby si každý všiml "hérose Manaze" 
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
psssstKrata wrote:to nepíšeš kvůli tomu že seš dobrák ale aby si každý všiml "hérose Manaze"
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
ja som ti vravel ze to heros je cudne.. kazdemu to uviazne v pamati
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
(>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Dnes opat pokracuje Q odboja proti demonom. Kto ma zaujem nech sa prida, nezalezi ci ste boli na predchadzajucich alebo nie, ak mate chut zahrat si tak Q zacina o 19:00 v Karathe na namesti.
Tak z teba je uz DM ?
somnou ratajte
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
(>_(>_<)_<)
(>_(>_<)_<)
Spíš se zapomněl lognout za správnej account... Kráťa se vydává za Marvina 
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Brilantny plan.. cez den Marvin v noci Krata... cez den slovak v noci cech z volajakeho Kolina..malo mi to byt hned jasne ze to mesto je vymyslene, ked som ho nansiel na globuse.. len nechapem ako si stihal prebiehat cez vikendy z hospod na slovensku do hospod v cechach aby si zmiatol obe strany.
Este toto vysvetli a skladacka je uplna.
Este toto vysvetli a skladacka je uplna.
(>_(>_<)_<)
(>_(>_<)_<)