Zmizení bot z inventáře
Zmizení bot z inventáře
Po použití mi zmizely Boty Rychlosti z inventáře. To přeci musí být bug, boty nejsou svitek, aby po použití mizely. Čekal jsem, že fungují jako iounský kámen. Nabíjí se meditací... ale očividně ne?
Jan Kapres - "Proč se s někým o něco prát, když můžu všechny nutit smíchem řvát?"
Re: Zmizení bot z inventáře
Pokud se dobře pamatuju (a nic se neměnilo), tak nesmíš vyčerpat poslední použití itemu, jinak se item rozpadne.Ragmon wrote:Po použití mi zmizely Boty Rychlosti z inventáře. To přeci musí být bug, boty nejsou svitek, aby po použití mizely. Čekal jsem, že fungují jako iounský kámen. Nabíjí se meditací... ale očividně ne?
Nabíjení bylo (a možná stále je) v trubicích u NPC mágů (vedle trubice stávalo PC s rozhovorem) za peníze.
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
...přičemž množství potřebných peněz na dobití přibližně odpovídá 1/X tině použitých nábojů. V praxi to znamenalo, že dobití předmětů vycházelo zhruba na stejno, jako koupit nový předmět. Takže smutnit z prodělku nemusíš.KaTo wrote:Pokud se dobře pamatuju (a nic se neměnilo), tak nesmíš vyčerpat poslední použití itemu, jinak se item rozpadne.Ragmon wrote:Po použití mi zmizely Boty Rychlosti z inventáře. To přeci musí být bug, boty nejsou svitek, aby po použití mizely. Čekal jsem, že fungují jako iounský kámen. Nabíjí se meditací... ale očividně ne?
Nabíjení bylo (a možná stále je) v trubicích u NPC mágů (vedle trubice stávalo PC s rozhovorem) za peníze.
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
Takže typicky Thalijské: tady je předmět, ale nevyplatí se ho používat. Jasné
Nicméně to že tohle není nikde napsané je taky... +4 OČ boty, levný zrovna nebyly, a jak mám vědět, že se rozpadnou po použití jejich skillu? Ach jo...
Nicméně to že tohle není nikde napsané je taky... +4 OČ boty, levný zrovna nebyly, a jak mám vědět, že se rozpadnou po použití jejich skillu? Ach jo...
Jan Kapres - "Proč se s někým o něco prát, když můžu všechny nutit smíchem řvát?"
Ale jo, vyplatí se to používat. Jen holt nesmíš z itemu vyssát i "poslední dávku" magické energie, co ho drží pohromadě, jinak se rozpadne.Ragmon wrote:Takže typicky Thalijské: tady je předmět, ale nevyplatí se ho používat. Jasné![]()
Ale souhlasím s tvým povzdechem, že spousta podobných "užitečných" informací je slušně skovaná na místech, kde bys je jako (staro-nový) "nováček" nehledal (třeba "zaspamováno" čtyři stránky zpátky v novinkách atd.) a už nikde jinde
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)