Poděkování

Vše, co se netýká hry samotné.

Moderators: DM, WB

Anderson I
Měšťan

Re: Poděkování

Post by Anderson I »

Jo jo, rozhodně moc dík, bylo to skvělé. Když už jsme se konečně rozhýbali správným směrem, tak to nemělo chybu. Také dík za trpělivost při vytahování hobitů z průserů ;-)

A speciální uznání za nápaditost. Např. hláška „přidal jsi do kroku a partu jsi doběhl“ poté, co jsem se zasekl a ztratil mi skvěle dokreslila atmosféru. Takže smekám.
Dark_Sidius
Šlechtic

Post by Dark_Sidius »

Díky DM za vyřešení problému!
Gerda Rudá

Náš rod je jako řetěz - jeden slabý článek zatratí všechny.

Titulní strana Knihy Řetězů
zuuzza
Nováček

Post by zuuzza »

Děkuji za krásné spestření odpoledne jedné utopenecké dvojici, která mne přinutila dělat věci, které jinak nedělám *utře si mečík a strčí si ho k pasu* :P
Joana Adamsova
Anderson I
Měšťan

Post by Anderson I »

Tak dneska opět poděkování Kratovi, tentokráte jako hráči.. Jeho včerejší koncert, které předvedl on a jeho přítelíček - moc pěkné. Tleskám a klaním se.
zuuzza
Nováček

Post by zuuzza »

díky moc hráčúm Sinty a Ravangorna za krásné večerní posezení U Racka. Byli jste skvělí. :P
Joana Adamsova
Salyr
Obyvatel

Post by Salyr »

moc bych chtel podekovat za vcerejsi vecerni parbu na ktery se seslos dodt lidi.moc bych chtel podekovat vsem co tam byly.(Rhonin,Bolak,Amywiel,a dalsi..omlouvam se ale vsechny si vas uz nepamatuju).byla to nadherna hra ikdyz ted uz vim ze se mam nekterym lidem vyhybat. :D

(Bolaku fakt si to nerozmyslis?)
Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.

http://www.powerplaymanager.com/r213127
cmon
Pomocník

Post by cmon »

taky děkuji všem kdo se toho zdlouhavého večera včera zůčastnili :wink: ...

p.s: Bolák si to rozmyslí jen těžko možná až všichni orci a jim podobné rasy budou mrtví :mrgreen:
Moidrin Kluzký z rodu Rudovousů - Trpaslík-obchodník s nedostupným zbožím
Bolák Obrolom - Hobit-Pán šelem, zabiják orků
Pajule
Bůh

Post by Pajule »

hmm bylo zajímaví to tam poslouchlat :twisted: :twisted: zválšt když se Bolák těm orkům tak podobá :mrgreen: :D
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie

Keep talking I'm analyzing you.

,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord

Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie
Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju

Post by nomis_b »

Ja dekuju Melvikovi, za posledni polozku v jeho WB deniku :wink:
A zase se craftí...
Anderson I
Měšťan

Post by Anderson I »

Včera mě neuvěřitelně překvapil quest, který končil hádankami. Hodně dobré, děkuji Kratovi za skvělou zábavu, tohle si budu dlouho pamatovat. :)
Marvin
Mistr

Post by Marvin »

Tiez chcem podakovat za vcerajsi Q, ako Kratovi tak i hracom, ktori sa nakoniec dostavili v celkom hojnom pocte :)
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
zuuzza
Nováček

Post by zuuzza »

Já děkuji za jednu hodnou kapitánku a rozčílené elfy. A za malého klučinu, co mě připravil o pěkný peníz a lesklý prstýnek... :?
Joana Adamsova
Calime
Nováček

Post by Calime »

zuuzza wrote:Já děkuji za jednu hodnou kapitánku a rozčílené elfy. A za malého klučinu, co mě připravil o pěkný peníz a lesklý prstýnek... :?
Byl to příklad toho, že quest nemusí zákonitě obsahovat i peněžní odměnu, ba co - quest může postavu o finance i připravit :lol:

Já také děkuji za pěknou hru. Navíc můj obdiv... u většiny hráčů by se dalo čekat, že se o odměnu přihlásí :mrgreen: (nehledě na to, že se ten quest konal těsně po pádu serveru)

-cal-
DeMus Universalis (universální DM)
zuuzza
Nováček

Post by zuuzza »

Calime wrote:
zuuzza wrote:Já děkuji za jednu hodnou kapitánku a rozčílené elfy. A za malého klučinu, co mě připravil o pěkný peníz a lesklý prstýnek... :?
Byl to příklad toho, že quest nemusí zákonitě obsahovat i peněžní odměnu, ba co - quest může postavu o finance i připravit :lol:

Já také děkuji za pěknou hru. Navíc můj obdiv... u většiny hráčů by se dalo čekat, že se o odměnu přihlásí :mrgreen: (nehledě na to, že se ten quest konal těsně po pádu serveru)

-cal-
náhodou to bylo supr! škoda že jsem neměla víc času na hraní, zrovna se mi nahrnula domů návštěva :roll:
Joana Adamsova
Salyr
Obyvatel

Post by Salyr »

chtel bch podekovat za vcerejsi celodeni parbu a nekolik dobrodruzstvi u kterych sem se hodne dozvedel a zasmal diky Ravangarovi,Derekovi a dalsim z party.

diky za hru
Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.

http://www.powerplaymanager.com/r213127
Post Reply