fakt nevim jestli by se tohle melo objevovat na tak frekventovany ceste, byt v noci, a v tesny blizkosti strazi...
uznavam, ze to je do jisty miry moje chyba, vedel sem, ze tam je silnejsi spawn a risknul to, ale zas az tak brutal sem to necekal
Hm, to je divne..Aznar wrote:no jakoze at jsou, ale na ceste z karathy do ivory?
a pak omezeni kouzel na thalii plati jenom pro postavy? ze vylepsena neviditelnost dava normalne kryt 30% pro hrace a 50% pro monstra?
Se silnějším spamem banditů u Karathy si to Sandra rozdává až od 15 lvl klerika ! dříve když ho uviděla, tak prchala....... Ga , která je dvakrát vyšší level než Grul, by si s nima netroufala bojovat....Aznar wrote:uz se to tu resilo, ale po posledni zkusenosti si dovolim to zas trochu nakousnout![]()
fakt nevim jestli by se tohle melo objevovat na tak frekventovany ceste, byt v noci, a v tesny blizkosti strazi...
uznavam, ze to je do jisty miry moje chyba, vedel sem, ze tam je silnejsi spawn a risknul to, ale zas az tak brutal sem to necekal![]()
no Ga asi nikdy nepotkala Grulamonstera wrote:Ga , která je dvakrát vyšší level než Grul
NO zdá se že Grul co jsem ho neviděl, trochu poporost, ale stále 12 je víc než 9 ....Aznar wrote:no Ga asi nikdy nepotkala Grulamonstera wrote:Ga , která je dvakrát vyšší level než Grul![]()
nastesti pro ni
asi levelovu jednotku mysliAznar wrote:9 ceho? stop nebo snad metru?nebo nejaky jiny jednotky myslis?
ze by level ?Aznar wrote:9 ceho? stop nebo snad metru?nebo nejaky jiny jednotky myslis?
fiha tak to slysim prvne ze by se velikost postavy merila na levelyLord_Berserk wrote:ze by level ?Aznar wrote:9 ceho? stop nebo snad metru?nebo nejaky jiny jednotky myslis?