otroci v podtemnu
Re: otroci v podtemnu
náhodou..v podtemnu je sranda ..teda neivm jak v našem Thálijskym , ale ve třech aj ve dvouch se dá celkem zabavit.. 
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
sice to sem nepatří ale do podtemna jo rád bych se zeptal jestli se jako drow mužu přidat do rodiny Arkenvirr? rad bych ale ještě při tom rád věděl jestli mohu byt v podtemnu ikdyž sem měl postavy nadzemňáky jako že bych za ně už nehrál
"přestali sme kontrolovat nestvůry pod postelí,když sme si uvědomili že jsou uvnitř nás" autor neznámý
Vellai Sarco - bělovlasý elf jehož skoro každý zná -aktivní
všichni jsou blázni jen já jsem letadlo.
"Na mě je spolech asi tak jako na odhad v opravně aut" Arnold J. Rimmer
"přestali sme kontrolovat nestvůry pod postelí,když sme si uvědomili že jsou uvnitř nás" autor neznámý
- Dark_Sidius
- Šlechtic
Pojď se domluvit k nám na fórum. 
Gerda Rudá
Náš rod je jako řetěz - jeden slabý článek zatratí všechny.
Titulní strana Knihy Řetězů
Náš rod je jako řetěz - jeden slabý článek zatratí všechny.
Titulní strana Knihy Řetězů
Můžeš, pokud tam dole zůstaneš na drahnou dobu a zároveň nebudeš skutečně VŮBEC hrát za žádnou svou povrchní figurku. A samozřejmě nejen že nesmíš informací o fungování Karathského království a všech hořejších soupeřů s Podtemnem zneužívat, ale nemůžeš jich ani nijak využívat, byť jen podvědomě,...zkrátka povinně na vše zapomeň!
A zapomeň, že jsi zapomněl. Tak tvá nová strana káže. Doublethink.
Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
*Pleskne se s úsměvem po tváři* Ježiš ty mi dáváš. LOLŽorž wrote:Můžeš, pokud tam dole zůstaneš na drahnou dobu a zároveň nebudeš skutečně VŮBEC hrát za žádnou svou povrchní figurku. A samozřejmě nejen že nesmíš informací o fungování Karathského království a všech hořejších soupeřů s Podtemnem zneužívat, ale nemůžeš jich ani nijak využívat, byť jen podvědomě,...zkrátka povinně na vše zapomeň!
And YOu dO It LikE ThI S!!!
In a name of Sehanine Moonbow!!
In a name of Sehanine Moonbow!!
A když to neudeláš, velkej bratr to udelá za tebeŽorž wrote:...
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
steel_martin
- Měšťan
Přesně tak... dneska sou všichni moc povrchníŽorž wrote:nebudeš skutečně VŮBEC hrát za žádnou svou povrchní figurku.
Venori'elginn N'Abarn

- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
Jen tak pro objasneni svoji vlastni situace, protoze dost lidi vi, ze sem byl v podtemnu.
Potrebuju odladit craft a cele prazdniny nebylo moc lidi dole a jeste k tomu zadni crafteri. Muj presun nahoru je ciste crafterska zalezitost, abych se pohyboval mezi craftery a mel sanci to vsechno odbugovavat rychleji. Nemam pristup na zadne forum gildy, ci spolku.
Bohuzel ranou pod pas bylo ztraceni internetoveho spojeni
Diky nasi sousedce, ktera nam nedala vlastni postu se to bohuzel zase natahlo.
Potrebuju odladit craft a cele prazdniny nebylo moc lidi dole a jeste k tomu zadni crafteri. Muj presun nahoru je ciste crafterska zalezitost, abych se pohyboval mezi craftery a mel sanci to vsechno odbugovavat rychleji. Nemam pristup na zadne forum gildy, ci spolku.
Bohuzel ranou pod pas bylo ztraceni internetoveho spojeni
A zase se craftí...