Zpravy z tunelu Dhull Bhar
Re: Zpravy z tunelu Dhull Bhar
Posledni dobou se mnozi prepadeni v tunelu vedoucim mezi Hagolem a Charaxsem. Nikdo nevi, kdo ma tyto utoky na svedomi, nepritel vzdy utoci ze skrytu, utoky jsou rychle a smrtici. Jiz bylo nalezeno nekolik mrtvych duergarich a drowich vyprav... Nedoporucuje se cestovat tunelem bez ozbrojeneho doprovodu.
Vedoucí týmu Thalie
Ještěří nekromant
Povídá se, že si na koboldí nory začal dělat právo mocný ještěří čaroděj, jenž panuje početnému klanu Temných ještěrů.
Zatím nebyl jeho vliv zaznamenán za hranicemi koboldí říše, ale všichni pochybují, že tyto chudé jeskyně budou ještěřímu mágovi stačit.
Hagolská rada svolala k poradě vůdce všech klanů a v Charaxssu se po dlouhé době rozpoutaly vzrušené debaty.
Povídá se, že si na koboldí nory začal dělat právo mocný ještěří čaroděj, jenž panuje početnému klanu Temných ještěrů.
Zatím nebyl jeho vliv zaznamenán za hranicemi koboldí říše, ale všichni pochybují, že tyto chudé jeskyně budou ještěřímu mágovi stačit.
Hagolská rada svolala k poradě vůdce všech klanů a v Charaxssu se po dlouhé době rozpoutaly vzrušené debaty.
DeMus Universalis (universální DM)
Hosté
Po tunelu Dhul Bhar je poslední dobou vidět ksupinky troloků, sledují neskrývaně karavany ale neutočí, karavany ted dostávají větší doprovody a s většími zásilkami i mágy a kněžky či kněze!
Po tunelu Dhul Bhar je poslední dobou vidět ksupinky troloků, sledují neskrývaně karavany ale neutočí, karavany ted dostávají větší doprovody a s většími zásilkami i mágy a kněžky či kněze!
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Přepad Karavany
Karavan vezoucí vysoce střeženou zásilku z Hagolu do CHarxxassu byla přepadena a pobita.
Na místě byla objevena jen mrtvá těla duergarů či jejich zuhelnatělé zbytky.
Drowí doprovod karavany byl taktéž pobit.
V tunelech byl v době útoku slyšet duergaří buben a šílený křik, výbuchy magie se nesly míle a míle až k oboum velkým městům.
Karavan vezoucí vysoce střeženou zásilku z Hagolu do CHarxxassu byla přepadena a pobita.
Na místě byla objevena jen mrtvá těla duergarů či jejich zuhelnatělé zbytky.
Drowí doprovod karavany byl taktéž pobit.
V tunelech byl v době útoku slyšet duergaří buben a šílený křik, výbuchy magie se nesly míle a míle až k oboum velkým městům.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1