Chyba grafiky?
Chyba grafiky?
nainstaloval som nwn, vsetky nove haky saky-paky, vsetko frci v poriadku len grafika je akasi podivna, taka ako keby rozstvorcekovanám mam aj screen...v prilohe, niekedy ked sa prepnem do windows tak mi naskoci vsetko pekne vykladene ako ma byt, ale ked sa trebars otocimm skoci to naspat....
neviem ci je to drivereom ci instalaciou, ci cim
mam pomerne stary comp, ale toto tiez nie je nova hra....
Athlo 2,4, radeon 8500, 768meg. ram
neviem ci je to drivereom ci instalaciou, ci cim
mam pomerne stary comp, ale toto tiez nie je nova hra....
Athlo 2,4, radeon 8500, 768meg. ram
Re: Chyba grafiky?
to vypadá docela dobře... vyžuj toho a nafot nějaký pěkný fotky, vypadá to jak malovaný 
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
hehe krata
. a máš dobře nastavené grafiky ve hře? nastavení atd.. ?
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
To vypada, ze nemas nainstalovany/zapnuty vyssi rozliseni textur. Podivej se do nastaveni grafiky a pokud je dana kolonko nepristupna, hru si reinstaluj s temi nejlepsimi texturami.
Spolu s Rejtym zakladatel serveru Thalie. Momentálně se věnuju práci na atmosférické adventuře Two Realms: Whispers from the Rift.
nainstalovane to mam uz druhy krat, kvalita textur je 64MB... ale vravim niekedy to ide pekne a potom trebars pri vojdeni do budovy alebo inej lokacie sa to posere a naskoci takyto obraz...
nepřehřejvá se ti grafika ?
Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
Grafika je v pohode, ale teraz som tam dal nejake standartne nastavenia , ako ze kvalita grafiky dobra, alebo cosi take, nahodilo to antialiasing a uz to prevazne funguje
.... tak sa mi asi bila len nejaka kombinacia grafickych nastaveni.... aj tak dakujem za rady
jj to si asi na kapnul ja som tez par krat skusal "ponastavovat" grafikuCorollus wrote:Grafika je v pohode, ale teraz som tam dal nejake standartne nastavenia , ako ze kvalita grafiky dobra, alebo cosi take, nahodilo to antialiasing a uz to prevazne funguje.... tak sa mi asi bila len nejaka kombinacia grafickych nastaveni.... aj tak dakujem za rady
jedine co vypinam je vertcal refresh...
Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii
Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana
Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve
acc in game: black_smith
Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana
Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve
acc in game: black_smith
Nevíte čím to, že hraju hraju, je chvilka před restartem, tak se odpojím, chvilku si dám CS, pak se pokusím připojit a mám černej obraz?....zkusil sem i restart PC, ale nic... když pustím NWN, tak mám jen černej obraz (hra jde...zvuky apod.)
Občas se mi ten obraz nahodí, třeba když to mám v liště a vypnu nějaký okno, tak jak nwn naskakuje, tak to občas naskočí, ale jinak.. vůbec nevím, čím to najednou může být.
Občas se mi ten obraz nahodí, třeba když to mám v liště a vypnu nějaký okno, tak jak nwn naskakuje, tak to občas naskočí, ale jinak.. vůbec nevím, čím to najednou může být.
And YOu dO It LikE ThI S!!!
In a name of Sehanine Moonbow!!
Á tak zdá se, že pomohlo jít s Basovým psem a mezitím vypnout PC, snad 
Last edited by George on 22:19 09. Nov 2008, edited 1 time in total.
Moc ti nerozumim, ale jestli mas pred monitorem basu, tak to muze bejt problem. Nejlepsi je basu s pivama umistit pod nohy, na dosah ruky.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Bas je hráčkucik wrote:Moc ti nerozumim, ale jestli mas pred monitorem basu, tak to muze bejt problem. Nejlepsi je basu s pivama umistit pod nohy, na dosah ruky.
Upřímně napsáno, taky jsem moc neporozuměl...ale kámenem úrazu je v mém případě fakt, že jsem alternativním světem pohlcen natolik, že úsloví "PC" automaticky vnímám a čtu jako Hráčskou Postavičku...a nikdy jinak. To se pak těžko čtou příspěvky o osobním počítači. 
Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
pripajam sa ku kucikovi..... he skusam tu fintu s basou, mam ju po pravej strane.... a vsetko ide perfektne , akurat ruku zacinam mat akusi neistu... ale to bude tym ze basa neni vychladena.... skuste aj vy, vysledky sa dostavia co chvila....... 
Ježiši, Bas se teď otáčí u počítače
.
Acc: Jackbas ,Char: Gourk
Acc: Jackbas ,Char: Gourk