Poděkování

Vše, co se netýká hry samotné.

Moderators: DM, WB

Jeanes
Rytíř

Re: Poděkování

Post by Jeanes »

Ja fakt moc diky včem ze včerejska a hlavne Kratovi! Včera to bylo supr! Ja byl děsně zmatenej, protože jsem behem celeho Q připíjel na čest a slávu! Takže sem občas něco nepobíral. Ale bylo to fakt boží! Všechny ty úkoly :) no a nejvíc me rozsekalo na konci to mesto! Já to tam prece dobre znám! Uz se tesim az nás do nej pustíte!! :D:D

Prijmi Jeanesovo požehnání Óóóóóó Mocné_DM!!! *žehná mu*
Bůh s náma a dobré pryč!

Čvachtana Mlaskalová: "S tou ctí si pochopitelně dělám pr***..."
Kapibarana Bobříková
Balisstra Zau’ndar
Nenia Dea
Neithan1
Mistr

Post by Neithan1 »

Timto bych chtel podekovat za bozskou prizen jenz se nam dostava.. jeho Kratovicnosti
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Prometheus
Šlechtic

Post by Prometheus »

Tiez sa pridavam.... Particka damy bola super.Keby som ju prezil bola by este lepsia :mrgreen:
ACC Brik - Amywiel Luelven
ACC Brik - Pandora

A nakoniec: Meňavec by sa mal obnoviť.
Marvin
Mistr

Post by Marvin »

*ukloni sa* nespocetne diky za celu tuto Questovu sagu :)
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
Godried
Poutník

Post by Godried »

Tez mi nezbyva, nezli s tim souhlasit, diky DM i vsem hracum. Moc sem si to uzil, i kdyz vstávani ve 4hod. uz tak ruzove nebylo 8)
Skipp
Rytíř

Post by Skipp »

Ty kokso,už teraz ďakujem Kraťovi za výborný Q. (a to ešte teraz beží:) fantazijne ozdobený,krásne sa nám vyvíja každým dňom čoraz pestrejšie a zábavnejšie no dnes o čosi viac zaujimavejšie:) TakZě vopred díky :)
George
Měšťan

Post by George »

*Vzdechne* Co na to říct, snad jen Díky Kráťo, perfektní hra... a taky díky celé družině :) samozřejmě ;) .
BTW: tu duši chtěl vydat já, ale blbá postava než se rozmyslí, tak je pozdě xD
And YOu dO It LikE ThI S!!!
In a name of Sehanine Moonbow!!
Skipp
Rytíř

Post by Skipp »

Tak ešte jedna velká vďaka tentokrát Sigurdovi a teda Neithanovi, ktorý toho mojho nešťastného druida vytiahol z brindy :oops:
Dikes
Anderson I
Měšťan

Post by Anderson I »

Včerejší Kratův quest byl naprosto dokonalý. Dokonce „sny“ postav podle jejich historie - celé to do sebe perfektně zapadalo. Dokonalé. Díky Kratovi a celé partě za perfektní atmosféru a nevšední herní zážitek.

A jeden speciální dík - nevím, jestli za to může DM nebo WB, ale díky za zamčené dveře a pastičky, protože se konečně i můj low lvl půlčík cítil užitečný. Skvělé, bezvadně jsem se bavil.
kaz
Měšťan

Post by kaz »

Ja bych rad podekoval a vysekl poklonu za tu roznasku zasilek, je to prijemne zpestreni a snadny vydelek. (pac alchymie strasne zere penize :mrgreen: )
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie
Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju

Post by nomis_b »

kaz wrote:Ja bych rad podekoval a vysekl poklonu za tu roznasku zasilek, je to prijemne zpestreni a snadny vydelek. (pac alchymie strasne zere penize :mrgreen: )
Pokud mnate nejakej napad na obdobny pevny Q jen pro vydelek penez, tak sem s nima !
Jak tak nejak pozoruju, vykup bylinek a kuzi neni az tak popularni jako prave baliky.

Takze jestli mate napad, jeslti se jeste neco da prenaset z mista na misto, tak to hodte nekam do napadu a pripominek.
Btw tusim ze nejake drogy se planovaly, ale zatim neni odkud kam je donaset.. snad az bude to temny mesto dokonale pristupne.
A zase se craftí...
kaz
Měšťan

Post by kaz »

Musim (a chci :wink: ) vyseknout poklonu tvurcum mest, ktere jsem zatim navstivil, Alwariel ktery jsem si konecne prosel a je nadherny, uplne jiny nez dalsi promakane mesto Karatha. Perfektni atmosfera obou mest, tak odlisna jak tyto dve rasy. (a porad je ve mestech co objevovat)
Marvin
Mistr

Post by Marvin »

Dakujem vsetkych hracom, ktori sa zucastnili zaverecneho Q s demonmi.

Hlavne ale chcem podakovat Sigurdovi za hru, ktoru sme s Mannazom hrali, a tiez osobitne dakujem i clenom Zeleznej Pesti: Kirimu, Humanovi, Istvanovi

Specialne podakovanie: Kratovi-bohovi, diiky ti chlape za cely rozvoj, ktory bol vdaka tebe Mannazovi umozneny a za velkolepu smrt, ktora dokonale zakoncila celu hru za tuto postavu.
Last edited by Marvin on 15:57 17. Nov 2008, edited 1 time in total.
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
Theogil I
Urozený

Post by Theogil I »

Marvin wrote:Dakujem vsetkych hracom, ktori sa zucastnili zaverecneho Q s demonmi.

Hlavne ale chcem podakovat Sigurdovi za hru, ktoru sme s Mannazom hrali, a tiez osobitne dakujem i clenom Zeleznej Pesti: Kirimu, Humanovi, Istvanovi

Specialne podakovonie: Kratovi-bohovi, diiky ti chlape za cely rozvoj, ktory bol vdaka tebe Mannazovi umozneny a za velkolepu smrt, ktora dokonale zakoncila celu hru za tuto postavu.
Díky za hezký večer, bylo to .... obří, jo a ten parchant s tou ohnivou sekerou mi bude chybět. Nějak ten svět bez něj nebude ono .... Nord ho provázej.
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
kaz
Měšťan

Post by kaz »

Dekuji Igorovi (opet) za pomoc, a ze mel se mnou vcera trpelivost :wink:
Post Reply