Také malé prianie

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

pepa48
Šlechtic

Re: Také malé prianie

Post by pepa48 »

docela jo.. je to prostě nesmysl, v přírodě máš ohnišť dost na to, aby se tam dalo spát a druid v permanentní proměně je trochu příliš...
Skipp
Rytíř

Post by Skipp »

V pořádku,tak se budu i nadále přecpávat ocelkou a troudem ať mám plnej inv do kterého mi pujdou proudem :P
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie
Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju

Post by nomis_b »

ja sem proto, aby to platilo i pro kouzelniky premenne kouzlem polymorf. Vzdyt ziskavaji vsechny vlastnosti bytosti, tak proc by pak nemohli spat v lese kdekoliv a kykoliv stejne jako druidi. Uz tak sou kouzelnici strasne slabi a kouzleni je dost vysiluje, takze by meli mit pravo prespavat kdekoliv a ne se furt trpane vracet k nejakym ohnistim :twisted:
A zase se craftí...
George
Měšťan

Post by George »

Jenže druid je druid od toho, že pobívá v divočině :) ..magič je většinou městská krysa.
Zkus si například zahrát druida, kterej nemá rád lidi (elfy ...) a žije jen sám... to budeš najednou omezenej na pár ohnišť ve volný přírodě a nikam se nehneš.
And YOu dO It LikE ThI S!!!
In a name of Sehanine Moonbow!!
Neithan1
Mistr

Post by Neithan1 »

nomis_b wrote: polymorf.
necital som teda tvoj prispevok tak to bude vytrhnute z kontextu..ale myslis polymorvfneho emocuca z red dwarfa ? :D
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Skipp
Rytíř

Post by Skipp »

MFP :shock:
Neithan1
Mistr

Post by Neithan1 »

Skipp wrote:MFP :shock:
polymorfuj to :mrgreen: a mozno mozes spat aj bez ohna :lol: :lol:
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Krata
Bůh

Post by Krata »

Neithan: zkoušel sem ukázat své drsnější a nediskuvotalné já a celý si mi to pokazil :lol:

Skipp: Ber to takhle, zvíře může spát kde chce ale druid zvíře neni, může vzít jeho podobu a získat jeho vlastnosti ale v jádru to je pořád postava (elf,člověk....) a na druhou stranu by si tim i zvýhodnil druidy, zatimco jiní musej hledat ohníček tak druidovi by stačilo vběhnout do lesa, hodit si formu medvěda a vyspat se
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
kucik
Temnota

Post by kucik »

Skipp wrote:V pořádku,tak se budu i nadále přecpávat ocelkou a troudem ať mám plnej inv do kterého mi pujdou proudem :P
Druid ma kouzlo "nulteho kruhu" (Cantrip) Flare a ohen muze zapalovat tim, takze se troudem precpavat nemusi ;)

To, ze jde spat jen u ohniste, ma opravdu svuj smysl a aby to zrovna pro druida neplatilo, to se mi fakt nelibi.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Skipp
Rytíř

Post by Skipp »

Krata wrote: Ber to takhle, zvíře může spát kde chce ale druid zvíře neni, může vzít jeho podobu a získat jeho vlastnosti ale v jádru to je pořád postava
A čo taký druid introvert, taký čo sa rád vracia do toho svojho sveta, jak u nás hovoríme "do tej svojej krabice" ,prevtelí sa do vĺčika a nejaký čas nechce chodiť po dvoch nohách...viete si vôbec predstaviť aké to musí byť fajné pospať si v takom teplom kožúšteku? :lol:
Locked