Správce
Správce
Jde maličkost, když správcé v začátečnický lokaci dá vybrat, u kterého boha bude postava svázaná tak místo volby "chci být svázán s Thalovim chrámem" je "Chci být svázan s tvym chrámem" .. asi ještě ze staré verze kdy do hry vhazoval Thal a ne Správce
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Re: Správce
Ked uz sme u toho, si dovolim poznamenat ze Thal bol podla mna lepsi. Tento mechanicky kolos mi pride dost zvlastny z hladiska RP ... je to jak z matrixu...
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
- Gorrgorroth
- Šlechtic
Souhlasím, ten děda se sokolem na rameni byl určitě přívětivější ... 
DM-Gorrgorroth- NEEXISTUJÍCÍ
smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou
smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou
Bych tam videl najakyho peknyho smrtaka.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
matrix? co kdyby se tam dal agent
..
Vítej v Thalii, seš.. baterie.. budeš žít v našem vymyšleném světě zatimco my z tebe budem těžit.. připrav se, za chvíli tě připojíme
Vítej v Thalii, seš.. baterie.. budeš žít v našem vymyšleném světě zatimco my z tebe budem těžit.. připrav se, za chvíli tě připojíme
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
- Phantorris
- Šlechtic
Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
na zaciatku by si hrac vyberal z dvoch tabletiek, cervena ho urobi zlym a modra dobrym.. nasledne prejde ku kreslu kde ho dvaja agenti priputaju a pripoja do fiktivneho sveta THALIE. Pocas hry by mohol mat hrac moznost vyhladat povstalcov a odputat sa zo sveta snov, prenesie ho to do reality (-4OC, slehani mystickeho kouzla 99%) kde bude bojovat s cirkularkou na vrtulke (ten summon co ma mag) celkom dobry trip
a urcite by to bolo vo svete NWN ojedinele
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.