Smrt pri vypadku

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Hacanus
Obyvatel

Smrt pri vypadku

Post by Hacanus »

Kdyz ted nedavno pred devatou vypadl server tak jsem byl v medvedich vrscich zivy a zdarvy a po pripojeni jsem se nasel v podsveti ted tam drepim muze mi nejake dobre DM pomoct? Prosiiim :D :D
Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi ..
Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Re: Smrt pri vypadku

Post by Rejty »

Ne, dobre ti tak! :twisted:
Vedoucí týmu Thalie
Hacanus
Obyvatel

Post by Hacanus »

A napsalo to "Zranila te Yhalie 1.9 bez pouziti stinovych zraneni"

Oskliva Thalie...fuuuuj.. :D :D
Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi ..
Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
Hacanus
Obyvatel

Post by Hacanus »

Co jsem proved? :shock: :shock: :shock:
igor
Libovej frajírek

Post by igor »

Vypadává to snad každejch 5 minut... tak do tý hry holt nelezte nebo nechoďte do dungů.
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Tretas
Velmistr

Post by Tretas »

jojo poseďte si jen tak v hospodě :) jo a igore máš hezký nový obrázek :wink:
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Kiri
Velmistr

Post by Kiri »

zrovna sem o jednoho chtel jit :(
stiznosti sem -> 291472609
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe
Hassan
Šlechtic

Post by Hassan »

Hele me to taky furt pada,laguje to jak Kr..a,dvakrat uz jsem chcipnul,prisel jsem o 16000xp a spad pod level!A taky jsem nic neudelal :D Proste se to ted nejak podelalo a musime cekat az se to hodi do ¨OUKEJE¨ :D
Tretas
Velmistr

Post by Tretas »

přesně ted to dost blbne, to já (a určitě i jiní ) nedoporučuji vubec někam chodit, šak DMka sem určitě napíšou až to bude spravené..
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie
Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju

Post by nomis_b »

No co ja sem se dozvedel, tk ana vine neni server, anijeho rychlost, ale proste kopani kabelu v okoli Plzne.
I podle oficialniho prohlaseni (v informacich) se bohuzel neda predem urcit, kdy k naprave dojde a do te doby bude proste bohuzel server padat vice.
odmenou pak ale ovsem bude lepsi a stabilnejsi pripojeni.

NENI NA VINE SERVER !
A zase se craftí...
igor
Libovej frajírek

Post by igor »

V Pilsfree se zbláznil nějakej router (občasný výpadky), zjistilo se že je problém s jednim serverem v serverhousingu, tak se prozatim odpojil celej housing což by teď už mělo bejt vyřešený. Do toho ještě ty občasný výpadky způsobovalo to, že se přepojovala linka do Prahy, protože je zaplacenej 1Gbit/s do Prahy, ale vlákno dalo maximálně 600Mbit/s. Nebo nějak tak ;) Takže teď už by to mělo být snad ok.
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Huhala
Nováček

Post by Huhala »

Měl bych dotaz a prosbu zároven, po pádu před chvílí sem se objevil v podsvětí, byl sem(postava Lascalen) kousek nad Doubkovem (lok. sev. vřesoviště u lesa) nejspíš mě zabil lítý medvěd, ale jako hraničář na 10lvl nemám s většinou zvířat problém, co se týče agresivity(a když už zautočí nemám problém je uklidnit) i vzájemnýho respektu, nezabíjím zvíře pokud opravdu nemusím :wink: chci se zeptat, jak bych se měl v takové situaci zachovat, popřípadě jestli by mohl nejaký Dm prokázat laskavost? :|

děkuju za jakoukoli odpověd..
Lascalen
Locked