v osnovach skoly ,,probehni svuj dungeon,,
Oživování
Re: Oživování
Jasne, to je porad reci jak vsichni po svete behaj a tohle je presne prvni lekce
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
nemas nakej odkaz posledne mi sejmulo stado vlku, vlastne s prvni postavou sem to este nikdy neprosel...rad se neco naucim o probihani dungu...Sorrow wrote:Jasne, to je porad reci jak vsichni po svete behaj a tohle je presne prvni lekce
stiznosti sem -> 291472609
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
[quote="nomis_b"]No, mne napada jina vec. nyni je klerik uplne na hovno co se tyce ozivovani, protoze kazdej si radsi priplati a necha se ozivit v chramu, protoze mu to zachrani vice zkusenosti.
Podle mne, který hraje převážně kleriky už od doby ARK 2, by měla ztráta expů při oživení vzkříšením klerikem být jen poloviční oproti svitku i chrámu. A vzpomínám na ARK 2, kde byl k draze k dostání silný elixír, který umožnil klerikovi oživit mrtvého, i když neměl k disposici jeho tělo a byl zcela jinde. Směli ho použítat jen klerici na vysokém lvl asi od 18. Probíhalo to tak, že kamarád došel za klerikem, zaplatil a řekl, kdo z jeho přátel zemřel, a klerik ho vyvolal. Krásným paradoxem bylo oživení vysoké temné efky uprostřed náměstí hlavního města - ani neměla čas poděkovat, jak prchala pryč....
Podle mne, který hraje převážně kleriky už od doby ARK 2, by měla ztráta expů při oživení vzkříšením klerikem být jen poloviční oproti svitku i chrámu. A vzpomínám na ARK 2, kde byl k draze k dostání silný elixír, který umožnil klerikovi oživit mrtvého, i když neměl k disposici jeho tělo a byl zcela jinde. Směli ho použítat jen klerici na vysokém lvl asi od 18. Probíhalo to tak, že kamarád došel za klerikem, zaplatil a řekl, kdo z jeho přátel zemřel, a klerik ho vyvolal. Krásným paradoxem bylo oživení vysoké temné efky uprostřed náměstí hlavního města - ani neměla čas poděkovat, jak prchala pryč....
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
Půlku zas nevim jesli už to neni moc
.. ale minimálně stejně jako v chrámu by mohla být ztráta, když klerik sešle vzkřísení nebo jak se jmenuje to poslední kouzlo.
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
A to proč?monstera wrote: Podle mne, který hraje převážně kleriky už od doby ARK 2, by měla ztráta expů při oživení vzkříšením klerikem být jen poloviční oproti svitku i chrámu.
Což je uplně krásný příklad metagamu.monstera wrote: A vzpomínám na ARK 2, kde byl k draze k dostání silný elixír, který umožnil klerikovi oživit mrtvého, i když neměl k disposici jeho tělo a byl zcela jinde. Směli ho použítat jen klerici na vysokém lvl asi od 18. Probíhalo to tak, že kamarád došel za klerikem, zaplatil a řekl, kdo z jeho přátel zemřel, a klerik ho vyvolal. Krásným paradoxem bylo oživení vysoké temné efky uprostřed náměstí hlavního města - ani neměla čas poděkovat, jak prchala pryč....
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
úplně nejlepší by asi bylo, kdyby se expy ztrácely podle doby, která uběhne od smrti do oživení... bez ohledu na to, kdo postavu oživí. ale nevim, esli jde něco takovýho udělat, i když si myslim, že by mohlo,c o kuciku? navěsit nějakej odečet v tvé časové knohovně mezi on_death a vzkříšením (nevim co je to za event
)?
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
Ha ... dobří holuby se vracejí, chápejte stará dobrá témata s velmi hořlavou náplní ... k tomu snad ani není co znovu psát stačí projít koš. 
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Samozřejmě, že by to šlo. Ale viz vejš - neprošlo to.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.