Jde o to ze po opakovanem okradani me postavy, kdyz si zlodej porad nedal pokoj a byl mnou odhalen ze stinu, diky naslouchani a pote atakovan vyhruzkami rozzureneho trpaslika, nacez jsem dal i odpor a schoval zbran s tim ze mu rozbiju hlavu pokud se ke mne priblizi, dotycneho toto nejak nevzrusovalo a klidne si prisel prede mne a vzhledem k tomu ze mu system umoznuje v pohode okradat protoze ma vysoky skill tak me z invu sebral halapartnu (kterou jsem ja blbec schoval ze si to s nim vyridim pestma-jak naivni) a odkracel pryc. Pravda nekolik vterin jsem tupe ziral na listu kde me ta zbran zmizela, neveric svym ocim, pak jsem chvilku behal po Ivory, rval jsem na straze(bohuzel tam nebyl DM:( a pak jsem se nastvane vydal do Karathy pro zalozni zbran.
Pote jsem napsal dotycnemu hraci, ze odsud podsud a ze pri dalsim setkani nasich postav utocim na nej a budu se ho snazit zabit bez pouziti stinovych zraneni.
Zaverem k okradani, stalo se me uz dostkrat ze jsem byl okraden, a i kdyz okradani nemam rad ani jako hrac a tim mene jako postava, dokazu to prejit jako ze si toho postavicka nevsimne, pokud je to jednou max. dvakrat behem chvilky, ale aby nekdo okradal porad dokola, a nijak se s tim netajil a pak okradal jeste i kdyz pred nim stoji zurici postava a vyhrozuje mu smrti(jenom proto ze mu to hra umoznuje), tak to uz je prilis a haze to i na dobre zahrane zlodeje hodne spatne svetlo.
Proto bych rad znal nazor zkusenejsich jestli je ma reakce primerena, nebo jestli je hrube proti RP,
protoze zabijet jine hrace se me hnusi, ale od zabijeni teto postavy me bohuzel uz nic neodradi
Omlouvam se za trosku delsi psani, ale trochu me to nakrklo