Nefungující craft

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

566344
Měšťan

Post by 566344 »

Definitivne potvrzeno: Hostinsky Krkovicka odmita od jiste doby vykupovat snad cokoli, ceho se dotkla ruka Liua. Zkousel jsem 3 druhy sladu (jecmenny, zitny, psenicny), jeden chleba, 2 druhy kolacu. Jeste cca pred tydnem vykup fungoval.

Je jedno zda se prodava pres dialog nebo pres stolecek. Nebere ani jedno. Asi si na mou postavu zased. :O

edit: Diky jaarovi za test. Prokazalo se, ze 5 minut zpet odmitany typ sladu naraz Krkovicka vykoupi. Ale zbytek opet ne, i pres DM vyhrozovani soudni exekuci hospody i pani Krkovickove. :P
Fidorka
Obyvatel

Post by Fidorka »

Měla jsem podobný problém s rybami...vykoupli první úlovky a večerní již ne. Myslela jsem že má nastavené "výkupní meze" , po restartu to totiž opět vykoupil. Není tedy souvislost s množstvým zlata v obchůdku/hospodě a s množstvým surovin které vykoupí ?
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

Nemela by bejt :roll:
Vedoucí týmu Thalie
566344
Měšťan

Post by 566344 »

Fidorka wrote:Měla jsem podobný problém s rybami...vykoupli první úlovky a večerní již ne. Myslela jsem že má nastavené "výkupní meze" , po restartu to totiž opět vykoupil. Není tedy souvislost s množstvým zlata v obchůdku/hospodě a s množstvým surovin které vykoupí ?
Urcite neni. Protoze se po 5 minutach Krkovicka rozhodne, ze ten pred 5 minutami odmitany slad koupi. Pritom se nezmenilo naprosto nic. Nekde jsou broucci na kontaktech, ja to rikal. ;)
photter
Čestný člen týmu Thalie

Post by photter »

mně se stalo, (byl sem na serveru asi hodinu), že vetešník na ostrově ode mě vykoupil česnek a to cca. 170 zlatejch za hlavičku - tenkrát sem se tomu nedivil, nevěděl sem která bije
pak sem to rozkecal a kdekdo to zkoušel ale nikomu, ani mě už se to nepovedlo
pravda je, že v tý době server ukrutně lagoval, takže nějaký nestandartní chování se dá očekávat
Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
566344
Měšťan

Post by 566344 »

photter wrote:... vetešník na ostrově ode mě vykoupil česnek a to cca. 170 zlatejch za hlavičku ...
Ty jo, a pak jak dosli nekteri zivlove k majetku... ;)

Jo, pri lagoavni se deji ruzne veci. Ale kdyz jsem Krkovicku zkousel s Jaarou, tak bylo cca 5 hracu na serveru - v to pocitam i Jaaru jako DMko. Takze ty lagy asi ne - ne pokud si high lvl mag nehral na ostrelokalizovane kataklizma retezeovych blesku. :P
Sylmael
Šlechtic

Post by Sylmael »

Zazil som aj stav kedy vetesnik predaval kovarove veci a kovar predaval to co ma kozesnik. A to bolo myslim sposobene tym ze poniektore individua loguju hned po restarte na server. A ked ich to vykopne skusaju to znova! Pretoze im nepali a nedojde ze server sa nacitava. Tak to potom aj vyzera.
Kazdy hrdina ma svoj osud urceny.
Kazda jeho volba nesie nasledky.
No raz, to vsetko aj tak skonci...
melvik
Čestný člen týmu Thalie

Post by melvik »

snad opraven plast zachrany, kukuricny chleba snad take, potrebuju vedet co se vam pise za ingredience kdyz ten recept se snazite vyrobit a jestli vas to pusti k vyrobe a jen nedostanete predmet
Locked