Postavy v mestách

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Re: Postavy v mestách

Post by Rejty »

Ja kdyz vidim nektere slovensky prispevky, tak ani nevim, jestli tam nejakou gramatiku maji. :mrgreen:
Vedoucí týmu Thalie
igor
Libovej frajírek

Post by igor »

Neithan1 wrote:kazdy vie ze thalia je domov gramatickych chyb, ale aj tak to nyekto furt riesi :mrgreen:
Nejde o gramatiku, když mu nejde, tak mu nejde... ale to, že někdo buší do klávesnice písmena v jinym pořadí, protože píše moc rychle, to ovlivnit snad jde ne?
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Neithan1
Mistr

Post by Neithan1 »

v zapale zaujatosti nejde ovladat rychlost pisma. A predsa sa riesi !
Ja kdyz vidim nektere slovenské prispevky, tak ani nevim, jestli tam nejakou gramatiku maji. :mrgreen:
toto bola rana pod pas
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Radim
Bůh

Post by Radim »

Tak dotyčný taky musí chodit do práce a nemá tolik času.Přiznávám že to bylo porušení pravidel a přijmu za to potrestání.Jak bylo psáno výše stejná pravidla pro všechny.To vyvolání přítelíčka byla prostě nepřiměřená obrana a přiznávám svou chybu.Tímto se omlouvám všem co toto chování znepříjemnilo hru.A jen pro info nekromant opravdu nejsem

Info pro Rejtyho acc. vejk postava Carcaroth Benseph
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
igor
Libovej frajírek

Post by igor »

Radim wrote:Tak dotyčný taky musí chodit do práce a nemá tolik času.
To má bejt jako výmluva? Já třeba chodim do školy a když přijdu domů tak pořád musim do tý školy x věcí udělat. Kdybych chodil do práce tak mam práci a doma pak relativně volno. A tak jako tak to neomlouvá, to je jak když bych šel nakoupit a s pistolí v ruce šel rovnou ke kase s tim že nemam čas čekat ve frontě, protože pracuju a nemam čas. :roll:
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
kucik
Temnota

Post by kucik »

Nejde o nejaky tresty. Spis snahu hrat tak, aby to bylo ku zabave vsech pritomnych. Neni potreba delat z komara sudokopytnika.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Kiri
Velmistr

Post by Kiri »

Radim wrote:...
Info pro Rejtyho acc. vejk postava Carcaroth Benseph
To se hodnoti...teda ja to hodnotim (kladne).
igor wrote:
Radim wrote:Tak dotyčný taky musí chodit do práce a nemá tolik času.
To má bejt jako výmluva? Já třeba chodim do školy a když přijdu domů tak pořád musim do tý školy x věcí udělat. Kdybych chodil do práce tak mam práci a doma pak relativně volno. A tak jako tak to neomlouvá, to je jak když bych šel nakoupit a s pistolí v ruce šel rovnou ke kase s tim že nemam čas čekat ve frontě, protože pracuju a nemam čas. :roll:
ty si nikdy asi nepracoval, vid? btw kdyz uz se bylo takovou dobu OT, tka casova primka v Knihovne zada upravu, nebo je soucasnost stale 1375? +- 150let?
stiznosti sem -> 291472609
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe
igor
Libovej frajírek

Post by igor »

Kiri wrote:ty si nikdy asi nepracoval, vid?
Na plnej úvazek ne. Tak mě můžeš poučit... třeba žiju v omylu.
Kiri
Velmistr

Post by Kiri »

igor wrote:
Kiri wrote:ty si nikdy asi nepracoval, vid?
Na plnej úvazek ne. Tak mě můžeš poučit... třeba žiju v omylu.
Te poucuju o tom, ze nemas vubc pravdu. Pri skole mas nescetne krat vetsi volno, urcite vic jak 5 tejdnu ;-) a ve skole nemas kazdej den do 1600 - 2000 (stim ze rano vstavas kolem 0600 (kdyz mas stest, ze pracujes od 0800) ;-)
creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe
igor
Libovej frajírek

Post by igor »

Kiri wrote:Te poucuju o tom, ze nemas vubc pravdu. Pri skole mas nescetne krat vetsi volno, urcite vic jak 5 tejdnu ;-) a ve skole nemas kazdej den do 1600 - 2000 (stim ze rano vstavas kolem 0600 (kdyz mas stest, ze pracujes od 0800) ;-)
No nesčetněkrát větší volno máš možná když si naplánuješ bakaláře na 5 let (nic ve zlym). Já třeba tolik volna nemam. A když děláš každej den 8 - 12 hodin v práci s tim, že potřebuješ 2 hodiny na dojíždení tam a třeba hodinu zpátky... jo tak třeba uznávam že tenhle pracující nemá tolik času, ale když budeš dělat v Plzni od 7 do 15ti hod tak máš času dost.
Každopádně to že nemam čas neznamená že budu porušovat pravidla.
Kiri
Velmistr

Post by Kiri »

igor wrote:...
o to prece nejde, jde o to, ze se nestih driv doznat, ne? zacni cist celou stranku od zacatku ;-) :D
creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe
igor
Libovej frajírek

Post by igor »

Kiri wrote:o to prece nejde, jde o to, ze se nestih driv doznat, ne? zacni cist celou stranku od zacatku ;-) :D
Četl sem to. Reagoval jsem na to že je pracující a nemá čas, potom na tvojí připomínku že sem nikdy nepracoval... o to tu šlo ;)
Neithan1
Mistr

Post by Neithan1 »

no ja nepracujem, studujem externe a tiez vobec nic nestiham lebo stale spim 8)

//nejde o to ci je postava v reali nekromant alebo nie, ci si ju tak myslel alebo nie..ale o to ako moze posobit pre postavy ktore ju nepoznaju..a ked po niekom kto ta naserie posles nieco nemrtve tak to tak trosku vyzera.
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.

http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)

Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Krata
Bůh

Post by Krata »

Necromant možná nejsi ale nosíš s sebou oživlej kus masa.. je jedno jesli je to z králika, mrtvol ze stok nebo že je hodnej a přítulnej.. prostě je to mrtvola a na to lidi reagujou jako na necromanta
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Godried
Poutník

Post by Godried »

Ono to nemusi byt az tak uplne pravda, nevim jaky uz je to presne okruh kouzel, myslim, ze to byl asi 6 da se vyvolat povolany, tak se bohuzel objevi nekdy i nemrtvy golem, sam sem s tim mel problemy... mozna by to chtelo trochu pozmenit tohle vyvolavani podle presvedceni ci zamereni na magii, pokud by to bylo mozne.
Locked