Jak se vám líbí nový web?
Re: Jak se vám líbí nový web?
je super 
stiznosti sem -> 291472609
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
super
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Teda lidi... klobouk dolu.
Pro nove prichoziho to podle mne zvedlo dojem z urovne Thalie tak o 200%.
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
No ja to jeste nemam vsechno pokoukany, ale zatim hodnotim velmi velmi vysoko
Fakt moc pekny, zrovna koukam na gildy a spolky, naaaaaaadhera
Fakt moc pekny, zrovna koukam na gildy a spolky, naaaaaaadhera
Bezva, moc moc sa mi to paci. Tiez som zatial pozeral len zbezne ale je sa naozaj na co divat, nemozem si vynachvalit 
Hlavne sa mi tiez pacili tie gildy a spolky a este ze tam bolo vela obrazkov priamo z hry
Hlavne sa mi tiez pacili tie gildy a spolky a este ze tam bolo vela obrazkov priamo z hry
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
nááádhera! opravdu supr, to opravdu pomůže pro nově přicházející hráče. prostě nádhera 
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Nechutně awesome! xD
Dobrá práce!
Dobrá práce!
And YOu dO It LikE ThI S!!!
In a name of Sehanine Moonbow!!
In a name of Sehanine Moonbow!!
No, je vidět že si s tim někdo dal fakt práci 
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
opravdu chci pochválit všechny co na tom dělali! strašně se mi to líbí (jo jenom jak bude upravená ta verze historie Nordových kladiv tak to tam prosím šupněte)
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
tak mi pak napis. mam k upravam pristup.Tretas wrote:opravdu chci pochválit všechny co na tom dělali! strašně se mi to líbí (jo jenom jak bude upravená ta verze historie Nordových kladiv tak to tam prosím šupněte)
Me se nejvice libila veta :
Nomis neustále usilovně pracuje na vývoji dalších a dalších odvětví craftu, jež by se měla co nevidět oběvit ve hře.
A zase se craftí...
ani netušíš jak moc se mi líbí tahle větanomis_b wrote:tak mi pak napis. mam k upravam pristup.
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Me se po graficke strance libil i ten stary, ale tenhle je proste paradni. Jeste by to chtelo nejake screeny z modulu jak pise Marvin. Jinak klobouk dolu. 
Isabel
Screeny z modulu? Co konkretne? Myslim, ze v galerii a tech textech je jich dost...
Vedoucí týmu Thalie
JujRejty wrote:Screeny z modulu? Co konkretne? Myslim, ze v galerii a tech textech je jich dost...
Isabel