čus, pls mohl by mi někdo poslat soubor thalie_tiles_1_1.hak? nebo k němu navést? dlouho jsem tu nebyl, tak jsem stahoval nový věci a buď sem se v tom už ztratil, nebo sem slepej
Díky
Edit: tady je mail, kdyby jste to někdo posílal Rskarban@seznam.cz , nebo se domluvit na icq 211 890 928
acc.: skarbi
Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
Se omlouvam, ale tenhle soubor uz mezi hakama neni. Pocital jsem, ze zhruba dneska se uz nebude pouzivat a potreboval jsem spakovat haky at jsou aktualni, takze tak. Dam ho nekam ke stazeni.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Zdravim,
mám takový problém. Chtěl sem začít hrát na Thalii a koukám že od mýho posledního logu se zde vyskytly nový soubory. Fajn, tak sem je stáhnul a při pokusu připojení mi to nahlásilo že chybí soubory thalie_tiles_2_1.hak. thalie_tiles_3_1.hak a thalie_tiles_4_1.hak ale netuším kde tyto soubory stáhnout(stáhnul sem všechno a tyto soubory tam nebyly), můžete mi sem někdo prosím hodit link, popř upnout? (pokud jen blbě koukám tak se omlouvám) díky
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.