Hezký svátky přeju
Hezký svátky přeju
jelikož sem dnes naposled letos onlajn, trochu se předběhnu s vánočním a novoročním přáním, neb čtvrtýho už je to poměrně prosraný
takže přeju příjemný a klidný prožití vánočních svátku všem lidem dobrý vůle i těm vostaním šmejdům
mějte na paměti, že vánoční svátky dycky byly první a druhej, teda hod boží a štěpán, nenechte si vnutit ten upachtěně obžernej "ježíšek" v žádný podobě a v pokoře a rozjímání se radujte, že ten nejšedivější a nejkratší den roku, zimní slunovrat, je za náma a s optimismem a elánem vyhlížejte vzdálený ale přece jen už blížící se jaro...
silvestra pak každýmu kolik snese a na novej rok milosrdnou kocovinu těm, co to blbě vodhadli...
...a samozřejmě hodně štěstí, zdraví a spokojenosti a ať vás maj v mezích možností všichni víceméně rádi
takže přeju příjemný a klidný prožití vánočních svátku všem lidem dobrý vůle i těm vostaním šmejdům
mějte na paměti, že vánoční svátky dycky byly první a druhej, teda hod boží a štěpán, nenechte si vnutit ten upachtěně obžernej "ježíšek" v žádný podobě a v pokoře a rozjímání se radujte, že ten nejšedivější a nejkratší den roku, zimní slunovrat, je za náma a s optimismem a elánem vyhlížejte vzdálený ale přece jen už blížící se jaro...
silvestra pak každýmu kolik snese a na novej rok milosrdnou kocovinu těm, co to blbě vodhadli...
...a samozřejmě hodně štěstí, zdraví a spokojenosti a ať vás maj v mezích možností všichni víceméně rádi
Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
Re: Hezký svátky přeju
*pomalu zacne tleskat* Krasny lib by to nikdo nenapsal...
TAkze ja jelikoz mam vysypanou hlavu, raci preju taky predcasne vsem hracum i nehracum
samy pekny veci, hafo darku pokud si je prejete. At nikomu nezaskoci kost, spoustu jidla a malo pohybu
. NA toho silvestra si nehrajte s tema bouchacima blbinama, a kdyz jo, tak zkuste zranit co nejmin prihlizejicich a aspoj jednu ruku a jedno oko si zachovejte !!! At se na dalsi seslosti sejdeme a pozname
v co ejvetsim mnozstvi 
TAkze ja jelikoz mam vysypanou hlavu, raci preju taky predcasne vsem hracum i nehracum
stiznosti sem -> 291472609
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
Taky všem všechno nejlepšího
.. hodně dárků, a at vám vyjde novoroční předsevzetí, já se třeba už 3 roky snažim na novej rok přestat kouřit.. tak tenhle to třeba vyjde 
Pěkný a bohatý vánoce a štastnej a veselej novej rok
Pěkný a bohatý vánoce a štastnej a veselej novej rok
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Tak já vám všem přeju, ať si v klidu a bez stresu užijete tohle skvělý dlouhý volno, štědrý vánoce... a na Sylvestra vopatrně, ať se ve zdraví sejdem na dalším srazu 
C...co, co, co? Jaký zase noce? Vá? Vánoce? *zvedne zarudlé oči od NWN* Cože? Jak pět dnů? Do čeho že zbejvaj? Jakejch Vánoc?! Nesmysl! U nás se vedou leda Thalovy oslavy rovnodennosti!
Méně odlehčeně, neboli zatíženěji: Tak jo. Přeji Vám i Nám jenom všeho dobrého k Ježíšku a všemu s ním souvisejícímu, ať už si pod tím představujete cokoliv.
V současnosti mi na Thalii času mnoho nezbývá a ten stav ještě chvilku potrvá, ale jsem přesvědčen, že stejně to tady po příští rok bude pořád pořádně žít! A do něj, tedy Nového roku, přeji kolegům DM mnoho dobrých hráčů a kolegům hráčům mnoho spokojených DM (spokojených pochopitelně díky dobrým hráčům). Všem WB a skripterům a craftmakerům přeji jednoduchost, Kronikářům dosti inspirace a stránkám soustavné a neutuchající aktualizace.
Méně odlehčeně, neboli zatíženěji: Tak jo. Přeji Vám i Nám jenom všeho dobrého k Ježíšku a všemu s ním souvisejícímu, ať už si pod tím představujete cokoliv.
V současnosti mi na Thalii času mnoho nezbývá a ten stav ještě chvilku potrvá, ale jsem přesvědčen, že stejně to tady po příští rok bude pořád pořádně žít! A do něj, tedy Nového roku, přeji kolegům DM mnoho dobrých hráčů a kolegům hráčům mnoho spokojených DM (spokojených pochopitelně díky dobrým hráčům). Všem WB a skripterům a craftmakerům přeji jednoduchost, Kronikářům dosti inspirace a stránkám soustavné a neutuchající aktualizace.
Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
Přišel mi ježíšek nadělit smůlu.
Že ji měl dost, dal mi ji fůru.
Povídám Ježíšku, co takhle štěstí?
Listoval v seznamu, pak mi dal pěstí.
Tak šťastné a veselé !
Všem klidné vánoce a do Nového roku atˇ vám vyjde vše co si přejete
Že ji měl dost, dal mi ji fůru.
Povídám Ježíšku, co takhle štěstí?
Listoval v seznamu, pak mi dal pěstí.
Tak šťastné a veselé !
Všem klidné vánoce a do Nového roku atˇ vám vyjde vše co si přejete
Kamkoli se vydate, jdete s celym srdcem.
Taaaady daaaady daaa ... Vesele a prijemne prezitie sviatkov prajem 
Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
A šťastný nový rokMarvin wrote:Taaaady daaaady daaa ... Vesele a prijemne prezitie sviatkov prajem
And YOu dO It LikE ThI S!!!
In a name of Sehanine Moonbow!!
In a name of Sehanine Moonbow!!
Stastne a vesele svatky, spoustu odpocinku a dobre nalady a co NEJ rok 2009 
Vesele vanoce,na tvari i v srdci usmev a i kdyz prijdou nejake ty smutne chvilky..a ze ony vzdycky prijdou potvory,tak je zdarne prekonejte a zivota si pekne uzivejte.))...wow..dokonce se mi i povedl vers na konec......Preje Vam vsem marii
Lossë Hyaro
vesele vanoce..... a stastnej novej rok
Riviera Neithan : zvany tez divoky prst ci neklidna klavesnice. Vyzbrojen xenofobnim humorem nejtezsiho kalibru.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
http://wiki.mibbit.com/index.php/Icons
(>_(>_<)_<)
Když něco chcete, vynucujte si to od okolí. Neptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Hezký svátky všem se vším, co k tomu patří.

Etrith Ethean - Svět byl na ni příliš krutý a tak se vrátila domů.
Waldo Krown - Karatský rekrut, byl vojákem ještě než se narodil.
Gwanunig Gaurwa - Podivné jméno, zjev i chování a bratr čtvernožec.
Waldo Krown - Karatský rekrut, byl vojákem ještě než se narodil.
Gwanunig Gaurwa - Podivné jméno, zjev i chování a bratr čtvernožec.
- Phantorris
- Šlechtic
Jojo, šťastný a veselý....a úspěšnej novej...atd...
Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
SendToAllPlayers [ (ctrl + C) (ctrl + V) + "bla bla bla" ] 
A zase se craftí...