nebo aspon u kovaru dat brusic at si to kazdy nabrousy tam a zaplati za to kovari mensi poplatek a ti silnejsi bojovnici si rovnou muzou koupit ten brousic
brousky
brousky
hele mam takovej napad co treba udelat ve hre brousky nebo neco takovyho zeby jako pred bojem si kazdy nabrousil zbran a ta by treba davala +1 nebo +2dmg ale urcite jen docasne.
nebo aspon u kovaru dat brusic at si to kazdy nabrousy tam a zaplati za to kovari mensi poplatek a ti silnejsi bojovnici si rovnou muzou koupit ten brousic

Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
http://www.powerplaymanager.com/r213127
Re: brousky
tak hrozné to není ale nedával bych to jakože dostaneš utok navíc, ale že by se zbraně postupem času tupily(postihy) no a dalo by se to brouskem vopravit. takhle je to zase vylepšení a fakt by to nevypadalo dobře když by každy před každým boje vytahoval brousek. (je mi jasné že by to každej udělal) 
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Blbost, to si jako bude každej boostit zbraň před bojem? Jako když neni klerik, tak si nabrousim +2 zbraň
Brousils někdy ručně třeba sekeru?
Zabere to docela dost času když tam máš nějakej zub.
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
- Lord_Berserk
- Velmistr
ja umet zasadit smrtelnej zasah i s tupa sekera 
...VIKINGS are back...your agony begins !!! 
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
No...You'll never make a Berserk...
Berserker's Party
Erik The Viking
- Gorrgorroth
- Šlechtic
mam mec... 
DM-Gorrgorroth- NEEXISTUJÍCÍ
smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou
smaženývepřovýřízekshranolkamaazeleninovouoblohou
tak jak to psal je to asi blbost. ale kdyby někdy do budoucna se udělalo že zbraň se tupí tak ji musíš nabrousit jednou za čas tak by to možná šlo. ale to je asi blbost protože ničení zbraní už je zavedeno...
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
Brousek na nbrouseni ?, to je fakt blbost, jestli chces boost do boje, porid si flame weapon od maga, ci od alchymisty v lahvi a mas to lepsi.
A tupeni je prave vyreseno tim opotrebovanim, takze jednou za cas musite jit sve veci opravit, jinak se jim stane, ze budou cim dal horsi a horsi..
A pokud chces lepsi zbrane, muzes se stat Craftovym kovarem
P.S: neni nad to si sam prihrat polivcicku
A tupeni je prave vyreseno tim opotrebovanim, takze jednou za cas musite jit sve veci opravit, jinak se jim stane, ze budou cim dal horsi a horsi..
A pokud chces lepsi zbrane, muzes se stat Craftovym kovarem
P.S: neni nad to si sam prihrat polivcicku
A zase se craftí...
Brousek neni zas taková blbost, minimálně by šla zbran trochu opravit ale v NWN se k tomu nenajde asi pořádný uplatnění.. bonus do zbraně je blbost a opravit, no muselo by to trvat nějakej čas a postava by nesměla přerušit kaci po nějakou dobu protože brousit zbraně neni fakt moc sranda
.. k tomu se ty zbraně neničí tak rychle takže to neni taková potřeba
Tudiž nápad sice zajímavej ale špatně realizovatelnej..
Tudiž nápad sice zajímavej ale špatně realizovatelnej..
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
Taky toho nakecas. Realizovatelnost je bezproblemova. trvalo by to cca 5% casu, co jakykoliv z craftu.Krata wrote: Tudiž nápad sice zajímavej ale špatně realizovatelnej..
Kdyby se ale neco takoveho ale chtelo zavadet, tak bych byl pro, aby to treba vypadalo tak, ze mas napr, na turn /lvl +1 do dmg a pak zbran bude navzdy -1, pokud ji neopravis v truhle
Proste neco, co by se dalo vyuzit, ale opravdu by nebrousil kazdy pred bojem zbran, jako idiot. Jen treba pred nejakym bossem, ci zjistis, ze s danou zbrani nekoho nezranis, tak si to nabrousis a hotovo.
Ale jak uz sem rikal drive, na tyhle veci je alchymisticky ohen a podobne sragory.
A zase se craftí...
alchymistickej ohen me napadl uz frive ale jaksi ho porad nemuzu u alyhmisty najit 
Tagar z rodu Bílých Tygrů-půlork,který se dlouhá léta učil bojovat jako správný bojovník a ne jako barbar.Je to ten který ti nakope prdel,když ho nasereš.
Lord_Berserk wrote:ja umet zasadit smrtelnej zasah i s tupa sekera
vopravdu joo?já myslela , že to méno je jen naokrasu
Nieninquë - legenda
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
No, me se to taky docela libi.
Ale.Brousenim by sla jen ostrost a to jen na urcitou dobu.
Ale.Lepsim nabrousenim se ostri vice zuzuje a tim je i vice nachylnejsi
na poskozeni, tim padem by poskozeni prichazelo drive.
Bojovnik by pak musel vydavat naklady za brousek (jen na jedno pouziti) a nasledne i za opravu zbrane u kovare.
Jenze by se to muselo poradne prepocitat a nastavit aby to nebylo moc husty.Tez bych to nechal asi jen pro lepsi materialy zbrani.
Ale.Brousenim by sla jen ostrost a to jen na urcitou dobu.
Ale.Lepsim nabrousenim se ostri vice zuzuje a tim je i vice nachylnejsi
na poskozeni, tim padem by poskozeni prichazelo drive.
Bojovnik by pak musel vydavat naklady za brousek (jen na jedno pouziti) a nasledne i za opravu zbrane u kovare.
Jenze by se to muselo poradne prepocitat a nastavit aby to nebylo moc husty.Tez bych to nechal asi jen pro lepsi materialy zbrani.
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
Aby si neměl poslední slovo, ještě před chvílí si řikal jaká to je blbost a ted máš nápadynomis_b wrote: Taky toho nakecas.
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
No nevim, brousek tak leda na kosu... to s mečem nemá nic společnýho. A zavedlo by se třeba taky šitíčko na rukavice nebo nebo pasta na zuby pro lepší stisk?
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
sem pro tu pastu
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo