System hladu a zizne...

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Jonny
Měšťan

System hladu a zizne...

Post by Jonny »

Zjistil jsem, ze moje postava, Garent Smith nepotrebuje jist ani pit...Bud je teda mrtvej, bezeztratovej a nebo u nej nefunguje system hladu a zizne...Myslim, ze to nefungovalo uz od spusteni tech systemu, ale 100% to rict nemuzu, protoze jsem posledni dobou nehral zas tak casto. Ale nepamatuju, ze by se mi u Garenta kdy objevilo, ze ma hlad nebo zizen.
Takze, shrnuti:
Neobjevuji se typicke hlasky(zacinas mit hlad atd.), ani smrt hladem, zizni nikdy nenastala a ani kdyz neco zkonzumuje, tak se neobjevi nic krome toho, ze predmet byl ztracen(nebo tak podobne...). Ostatni systemy, jako opilost a unava fungujou jak maji...
Daanri
Čestný člen týmu Thalie

Post by Daanri »

Myslim ze sa to upravovalo a posuvalo aby to nebolo take caste. Problem je ze teraz to nie je takmer vobec. Ale skor by mal k tomu povedat melvik.
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.

„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“

Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)

Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
monstera
Mistr

nevím jak u tebe,

Post by monstera »

ale Lucka by někdy vypila rybník a hlad dostává v nejméně vhodných chvílích.
Michal
Obyvatel

Post by Michal »

Jestli to Garentovi nepíše ani po jídle a pití stav jeho hladu a žízně, tak to bude něčim jinym než posunutím trvání.
Jonny
Měšťan

Post by Jonny »

Prave ze nepise...A zjistil sem, ze ani u trpose(Tobura) uz ne...Oba maj odolnost 14, tak nevim, jak dlouho mam cekat na hlasku, pripadne na smrt...(Kdyztak napiste do PM at tady nevyzrazujete nejake tajemstvi serveru... :wink: ) Jestli je to vubec v chodu...No, ted mam vic casu na hrani, tak budu testovat a snad se to nejak vyresi, treba tady plasim zbytecne...Pri nejhorsim budu hlad a zizen jenom hrat jako predtim... :D
Locked