Nevím, na schody Sandra omylem zabloudila a hned prchala pryč, protože se jí objevily šeredné červené ikony, mezi mezi nimi i omezení kouzel !Theogil I wrote:Díky za info.Sorrow wrote:Postih na seslani kouzla plati jen pro magy a jine se stejnou magii.
Takze, kdyz bude postih treba 50%, tak sesilana postava ma 50% uspesnost
na seslani, neco jako kdyz se mag navlece do platovky.
Bohuzel na kleriky a podone to neplati.
Ted si nevybavuju to onaceni jejich magie.![]()
Na kleriky neplatí, neplatí, ne pla tííí .... notuje si. Takže jen -4 AC/AB. Nu potrénujeme a prozkoumáme.
CO VAM NA THALII CHYBI?
Re: CO VAM NA THALII CHYBI?
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
Odzkoušeno, kouzlit jde ... dle mého se jedná pouze o označení daného efektu jež je platný pro uživatele elementární magie.
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Tak jo podtemňáci nebudou kouzlit na povrchu se stejnýma postihama ju?kucik wrote:Mno teoreticky by meli mit klerici vlastne taky nejakej postih, protoze svoji silu maj od svyho boha a ta je v danejch koncinach omezena. Takze by teoreticky slo udelat, aby mel kazdej podle prislusnosti ke svymu bohu a podle toho, kde se zrovna nachazi, urcitou pravdepodobnost selhani kouzla - proste protoze je tam moc jeho boha omezena.
Nevím proč zavádět další a další omezení, nejsem těchto zásahů zastáncem, ale pokud tak míníš pak stejným metrem na všechny ... pro by to měli odnést pouze určité druhy postav.
Opět se dostáváme do debaty - něco tu je funguje, je nastaveno, tak proč to z předem nastavených pravidel jež všichni akceptovali a zařídili se podle nich nezměnit.
Kazdej dostane selhani mystickeho kouzla, takze mu tam sviti ta inkonka. Jenomze cast classu vcetne klerika to nemusi znepokojovat, protoze mysticka kouzla nepouziva.
Spousta veci se meni predelava a vyladuje. Je skoda, ze se neco nepodarilo stanovit hned na zacatku, ale porad je lepsi to z dobryho duvodu zmenit, nez ze setravacnosti nechavat puvodni stav.
V podstate by to tak melo bejt - jednoduse to nedelit jen na podtemno/povrch, ale obecne zjistovat, jakou moc ma dotcenej buh v danem miste.Theogil I wrote:
Tak jo podtemňáci nebudou kouzlit na povrchu se stejnýma postihama ju?
Protoze se ozyvaji hlasy, ze by to melo bejt jinak. Neni proc se rozcilovat, proste se jen diskutujou moznosti.Theogil I wrote: Nevím proč zavádět další a další omezení, nejsem těchto zásahů zastáncem, ale pokud tak míníš pak stejným metrem na všechny ... pro by to měli odnést pouze určité druhy postav.
Opět se dostáváme do debaty - něco tu je funguje, je nastaveno, tak proč to z předem nastavených pravidel jež všichni akceptovali a zařídili se podle nich nezměnit.
Spousta veci se meni predelava a vyladuje. Je skoda, ze se neco nepodarilo stanovit hned na zacatku, ale porad je lepsi to z dobryho duvodu zmenit, nez ze setravacnosti nechavat puvodni stav.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Ještě se nerozčiluji, ber to tak, že mě se tento styl úrav prostě nelíbí a nesouhlasím s nimi.kucik wrote: Protoze se ozyvaji hlasy, ze by to melo bejt jinak. Neni proc se rozcilovat, proste se jen diskutujou moznosti.
O vlivu božstev, modlení, chrámech se tu debatovalo a zkončilo to tak že někteří bohové prostě chrámy nemají atd. atd.. Na jednu stranu se bavíme o postizích a na druhou stranu se nechceme bavit o výhodách jež by mohla víra přinést. Já v tom prostě asi marně hledám systém a koncepci, jež tomu asi ještě chybí. Zatím to jsou jen jednotlivé střely bez domyšlení důsledků a ucelené koncepce. Ale dost o tom, nebudu tu zbytečně kalit vodu ... jdu si zahrát
Tak tohle rozdělení se mi moc nelíbí.. samozřejmě by to mohlo takhle bejt ale já v tom vidim nevýhodu pro kleriky a žádnou výhodu
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
A co teprv takovej bezvěrec? Trvalý postihy?
Bezverec, kterej bere svoji silu od boha? No ten ma asi docela prekerku 
re: CO VAM NA THALII CHYBI?
chybi me popis co delat s balikem naboju do luku za tisicovku co nic nedela ani kdyz se pouzije jeho unikatni vlastnost
taky me chybi ze kovar v ivory ma v rozhovoru nabidku ze postave rekne kolik stoji vybava co si vybrala ale postava rovnou plati kdyz zkousi jeho veci - dost na nic teda :o/
taky me chybi ze kovar v ivory ma v rozhovoru nabidku ze postave rekne kolik stoji vybava co si vybrala ale postava rovnou plati kdyz zkousi jeho veci - dost na nic teda :o/
tohle nepatří do přání ale spíš do chyb 
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
Re: re: CO VAM NA THALII CHYBI?
Dival jsem se na to a zadnou chybu jsem tam nenasel. Urcite jsi neklikla vedle? Nikdo jinej to, pokud vim, nehlasil.paja13 wrote: taky me chybi ze kovar v ivory ma v rozhovoru nabidku ze postave rekne kolik stoji vybava co si vybrala ale postava rovnou plati kdyz zkousi jeho veci - dost na nic teda/
Re: re: CO VAM NA THALII CHYBI?
spis jde o nepochopeni u me protoze sem si myslel ze na vyzkouseni je vsechno i to co prodava sam kovar a ne jen to co ma v truhle - zblbla me ta moznost ze se muzu zeptat kolik stoji to co sem si vybralkucik wrote:Dival jsem se na to a zadnou chybu jsem tam nenasel. Urcite jsi neklikla vedle? Nikdo jinej to, pokud vim, nehlasil.
proste kovar v ivory prodava z truhly a tam zaplatim az kdyz odklepnu rozhovor ze chci koupit a pak prodava ze sebe a tam platim rovnou a to me blbne
Poprve v životě jsem si udělal hobita a úplně mě zarazilo, že nemůžu zacházet s prakem! Musim si dat odbornost na jednoduché zbraně, to je šílený. Umím zacházet s težkou kuší, ale ne s prakem, to je nelogické a u hobita spíš absurdní :/ Možná by to stálo zato změnit, pro hobita je prak to same co pro elfa luk, to přece tvrdil i starej tolkien, jesi se nepletu. Divim se že na tohle biovare nemysleli.
Bůh s náma a dobré pryč!
Čvachtana Mlaskalová: "S tou ctí si pochopitelně dělám pr***..."
Kapibarana Bobříková
Balisstra Zau’ndar
Nenia Dea
Čvachtana Mlaskalová: "S tou ctí si pochopitelně dělám pr***..."
Kapibarana Bobříková
Balisstra Zau’ndar
Nenia Dea
Budu hádat. Máš půlčíka wizarda. On třeba taky Tolkien taky představoval půlčíky spíš jako takový rogues. 
no, u biowarenemysleli ani na trpaslíky... krom elfů nikdo nemá rasový zbraně. kdyby tohle někdo dokázal vyřešit, poplácal bych ho po fórovym rameni...
ale ty nový featy se nikomu asi nechce dělat
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...