Obchodni specialka

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Theogil I
Urozený

Re: Obchodni specialka

Post by Theogil I »

monstera wrote:
Gorrgorroth wrote:Chtel bych se zeptat, jestli bude i nejaka obchodova specialka pro učedníky č. draka, jak sou ted ty nove obchody pro kleriky, bardy, cerne strazce atak...
hmmm, a kde jsou nové obchody pro kleriky ?
Chrámová čtvrť ... při vstupu z lokace severní brána první chrám na levo. Prodejcem je nejvyšší kněz chrámu.
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
monstera
Mistr

Post by monstera »

Theogil I wrote:
monstera wrote:
Gorrgorroth wrote:Chtel bych se zeptat, jestli bude i nejaka obchodova specialka pro učedníky č. draka, jak sou ted ty nove obchody pro kleriky, bardy, cerne strazce atak...
hmmm, a kde jsou nové obchody pro kleriky ?
Chrámová čtvrť ... při vstupu z lokace severní brána první chrám na levo. Prodejcem je nejvyšší kněz chrámu.
Díky, já je marně hledal v chrámu Juany ( nebylo původně uvedeno , že jsou tam, nebo jsem se spletl ? )
Ty paličky na maso vypadají pěkně, bohužel na ně nemám ještě level.. a nevím proč by na měkký mutanty muselo být tak silné kladívko....Postrádám tam ale něco na sebe...
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
Theogil I
Urozený

Post by Theogil I »

monstera wrote: Díky, já je marně hledal v chrámu Juany ( nebylo původně uvedeno , že jsou tam, nebo jsem se spletl ? )
Ty paličky na maso vypadají pěkně, bohužel na ně nemám ještě level.. a nevím proč by na měkký mutanty muselo být tak silné kladívko....Postrádám tam ale něco na sebe...
Mě se zase tuze líbí ty hračky proti nemrtvím. Myslím, že do skupiny mutant patří celá řada potvor co jsme ještě neviděli, věřím, že jako specialitka na ně se bude více než hodit. Nu budeme se těšit dále. U Juany jsou tuším nějaké zvlášní lektvary či co, moc jsem to nezkoumal. Ja se tam jen chodím modlit ke všem božstvům aby přestalo zemětřesení po kterém všechny hrdinky a všichni hrdinové padají. Pevně věřím, doufám a držím palce ... jo a ještě se modlím za to aby ten šejdíř správce dílny přesta lít do mořidel vodu. :)
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Sveneld
Šlechtic

Post by Sveneld »

nejlepsi je inkvizitorova jedenapulrucka co dava dispel na DC 20
nwn
Locked