soudky piva

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Kiri
Velmistr

Re: soudky piva

Post by Kiri »

Chlapi v tymu maj takovou zasobu peknych veci!!!????
Deku bych pouzival, nerad si zasiram krasny manazersky hadry, jenze stoji randal a bojim se aby mi ji nekdo hnedka neukrad...stan je taky dobrej, taham ho neustale s sebou, ale proc ho budu pred odlogem rozebirat lehnu si do nej a pak si ho zase sbalim jenom sam pro sebe. dokonce i lucernu sem pouzival, nez sem mel financni krizi a potreboval sem ji prodat.... Ted sebou taham nejaky kadidlo co by pri pouziti melo vytahnout elemntala a nefaka...

Soudek bude fajn!!!
stiznosti sem -> 291472609
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!

Pisu sam za sebe
Theogil I
Urozený

Post by Theogil I »

Rejty wrote:Korbely s chlastem do hospody planuju, az se v obchodech dostanu k jidlu a piti...

Zase to nekomplikujte. Ale pro zmlsany by sel urcite udelat polozitelnej soudek, z kteryho by slo tocit. Ale zname to, zase plno srani a pouzije se to dvakrat. Sahnete si do svedomi, kdo pouziva stany, deky, svicky, zviratka a ja nevim jaky picovinky...
Dle rozkazu šéfe *začne se vrtat ve svědomí*

Tákže stan ... nikdy jsem ho nevlastnil a prozatím ho neplánuji, jo kdyby takhle uměl trošku léčit a trošku snižoval únavu, když si ho někde postavím a dáchnu si, kvalita odpočinku by se posuzovala dle komfortu a kvality stanu a ta by se posuzovala dle váhy jo to by se mi líbílo moc, zatím to je pro mě drahá věc, co je těžká, zabírá místo v invu a beztak mi ji během 2 dnů od zakoupení ukradnou, takže tak se stanem.

Deka ... totéž jako stan

Svíčky ... pokud do toho spadají i lucerny, louče atd. pak lucerna je pro trpaslíka skoro povinností, sháním kupuji

Zvířátka ... nu co vybrat trpaslík s kočkou, trpaslík s ptákem (opeřeným) ... leda trpaslík se psem a i to mi moc nelíbí ... možná ti mastifové a zase bych si dokázal představit i jinou než ozdobnou funkci zvířátka ... třeba sílu jezevce ať je ze začátku platným společníkem a posléze hrdinným vysloužilcem

Po čem dlouhodobě pasu je kniha a jakmile najdu nějakou s hezký přebalem jdu do ní, kalamář a brk již mám.

Co by se mi dále líbilo jsou prapory - použití místo štítu pouze s jednoruční zbraní, prapory od obyčejných až po epické kolem nichž se šíří různé aury.

Jak vidno jsem prototipem velmi špatného RP hráče myslícího pouze na boj, loot, creep, CRAFT a praktické využití dostupných věcí. No co už, s tím už se asi moc nadělat nedá. Tímto zalézám zase do své nory pod třetím kamenem zleva od křižovatky k medvědím lovištím v pravo. Neklepat na kemeny nebo vaše zadnice bude obdarována tisovou šipkou s mitrilovým hrotem.
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
nomis_b
Čestný člen týmu Thalie
Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju

Post by nomis_b »

Hm, ale ty prapory.. kdyz nas de hafo trposu, bylo by hezky vyvesit vlajku Nordova kladiva :mrgreen:
A zase se craftí...
Theogil I
Urozený

Post by Theogil I »

nomis_b wrote:Hm, ale ty prapory.. kdyz nas de hafo trposu, bylo by hezky vyvesit vlajku Nordova kladiva :mrgreen:
Nord s tebó ogare, já to necel tak na pelnó deržku vyslepičit .... :lol:
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Locked