CO VAM NA THALII CHYBI?

Napadá Vás něco?

Moderators: DM, WB

paja13
Obyvatel

Re: CO VAM NA THALII CHYBI?

Post by paja13 »

moc prosim o ty potulny alchimisty aby se vraceli zpatky ke kotlikum
nebo soupnout jejich kotlik nekam za hradbu (ivory) at nevidi ze zrovna vybeh jezevec z jihu :oops:
PiAn0
Měšťan

Post by PiAn0 »

Zajímalo by mne, jestli se nějak planuje možnost obarvování plášťu, helmic, kapuc..atd :) moc bych to ocenil
Victor Gall - G14
Vojta(podsluncem) - Víly neexistují!
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

Planuje se komplet predelavani vzhledu veci u remeslniku. Kucik to ma uz skoro hotovy. :mrgreen:
Vedoucí týmu Thalie
Miky
Měšťan

Post by Miky »

nomis_b wrote:jo jo. hodi topostavu tam kde byla pred padem, hodi ji to i presne bankovni konto (kdyz treba vse vybrala), ale veci v inventari a nektere promenne (craft) to hodi zpet v case.
Mě to vždycky hodilo zpět všechno komplet - inventář i xp, kromě pozice. Ale snad už to bude ok.

Kdyby se NPC vracely by bylo fajn. Dost zlobí i kovář Theorgil, nejde pak nic koupit.
monstera
Mistr

Re: CO VAM NA THALII CHYBI?- pořádný brnění velkosti lidské

Post by monstera »

Pravidelně sleduji sortiment obchodu u dobrodruha i platnéře, a bohužel konstatuji, že slušné full plate brnění se dodává pouze v malých velikostech pro trťajzlíky a jiné nedorosty. Velmi prosím dodavatele zbrojí do těchto obchodů, aby mysleli i na normálně vyrostlého člověka...
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
Theogil I
Urozený

Post by Theogil I »

monstera wrote:Pravidelně sleduji sortiment obchodu u dobrodruha i platnéře, a bohužel konstatuji, že slušné full plate brnění se dodává pouze v malých velikostech pro trťajzlíky a jiné nedorosty. Velmi prosím dodavatele zbrojí do těchto obchodů, aby mysleli i na normálně vyrostlého člověka...
Já ti dám nedorosta a trťajzlíka poletucho nevděčná, jen počkej já ti tu tvou část dílny zavezu hoblinama a budeš mít po švandě. Ale na obhajobu, pár docela slušných jsem už viděl, tak myslím, že je třeba počkat ... včera kolem 19:00 Adamantitová full plátová zbroj u platnéře, cena 118 374 Kt.zl.. Tuze se mi líbila. U dobrodruha je fajn ta s pohlcením elementů, je pravda, že pro nás, správný kluky, je tam velká bouřná a ta je top, ale ta co jsme viděli před 2 měsíci je taky dobrá. Záleží ale vždy na tom co od toho čekáš.
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Tretas
Velmistr

Post by Tretas »

vono když něco sháníš tak to zrvona není, to já znám :-D
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Theogil I
Urozený

Post by Theogil I »

Tretas wrote:vono když něco sháníš tak to zrvona není, to já znám :-D
přesně ... už měsíc chodím k dobrodruhovi a ... prdinec, ale to se podá
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
monstera
Mistr

Post by monstera »

Theogil I wrote:
monstera wrote:Pravidelně sleduji sortiment obchodu u dobrodruha i platnéře, a bohužel konstatuji, že slušné full plate brnění se dodává pouze v malých velikostech pro trťajzlíky a jiné nedorosty. Velmi prosím dodavatele zbrojí do těchto obchodů, aby mysleli i na normálně vyrostlého člověka...
Já ti dám nedorosta a trťajzlíka poletucho nevděčná, jen počkej já ti tu tvou část dílny zavezu hoblinama a budeš mít po švandě. Ale na obhajobu, pár docela slušných jsem už viděl, tak myslím, že je třeba počkat ... včera kolem 19:00 Adamantitová full plátová zbroj u platnéře, cena 118 374 Kt.zl.. Tuze se mi líbila. U dobrodruha je fajn ta s pohlcením elementů, je pravda, že pro nás, správný kluky, je tam velká bouřná a ta je top, ale ta co jsme viděli před 2 měsíci je taky dobrá. Záleží ale vždy na tom co od toho čekáš.
Ale já jsem náročná zákaznice, nějakej obyčejnej adamantin mi nestačí -jako božská bytost musím mít taky božský vybavení - chtěla bych něco jako bouřnou zbroj dětí země ale pro člověka...
Ať si třeba stojí dva nebo tři melouny, jen když to bude pořádný brnění...
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sveneld
Šlechtic

Post by Sveneld »

servat kridla, konvertovat a poridit Cassileovu temnou dusi :)
nwn
monstera
Mistr

Post by monstera »

Sveneld wrote:servat kridla, konvertovat a poridit Cassileovu temnou dusi :)
přečti si chatrakteristiku Aasimarů - kvalitní výstroj potřebuji, abych dostála popisu subrasy :
"...Aasimarovia sú nádherné bytosti. Sú vysoký, dobre stavaný, so svetlými takmer bielymi až striebornými vlasmi a bystrými modrými očami, ktoré v druhých vzbudzujú dojem, akoby im vydeli až do hĺbky duše. Ich koža má tiež svetlejší odtieň od striebornej a niekedy až po zlatú. Niektorím dokonca vyrastajú z chrbta nádherné anjelske krídla.
Uprednostňujú kvalitne ušité oblečenie svetlých farieb, do boja radi nosia majstrovsky vykované brnenie často zdobené znakom svojho boha."
ravangorn
Šlechtic

Post by ravangorn »

Tak mě napadlo při procházení jistejch jeskyní kde jsou vězněni lidi (trollové, orci, mozkomoři), jestli by nešlo udělat nějak to že po promluvení s nima se nějak vypustěj, jako zachráněj. Třeba za minimum xp :) . Spousta lidí tam ty chudáky nechává aniž by jim aspoň otevřela :D
DM
Hassan
Šlechtic

Post by Hassan »

Tak je sejmi jako to delam ja :lol:
ravangorn
Šlechtic

Post by ravangorn »

Hassan wrote:Tak je sejmi jako to delam ja :lol:
Kdyby to bylo tak jednoduchý :D
DM
monstera
Mistr

Post by monstera »

ravangorn wrote:Tak mě napadlo při procházení jistejch jeskyní kde jsou vězněni lidi (trollové, orci, mozkomoři), jestli by nešlo udělat nějak to že po promluvení s nima se nějak vypustěj, jako zachráněj. Třeba za minimum xp :) . Spousta lidí tam ty chudáky nechává aniž by jim aspoň otevřela :D
Vždy je pouštím, že neodcházejí, je jejich chyba !
Post Reply