Zdravím, poté co byl vydán zatykač na Jareda sme ho náhodou potkali, tak sme se za ním rozběhli. V další lokaci sem mu dal kouzlo drž osobu a povedlo se! Když sme k němu doběhli(Oss, Helm, Dano, Krombo Ombork), napsal sem: *srazí ho z koně*, po krátkých neshodách Jared usoudil že asi fakt spadl. Když ležel an zemi, napsal sem: *šlpne mu na krk*pánové držte ho!....naskočil na něj helm, dano i pulork. Jenže co se nestalo...po tellu sem se dozveděl že Jared je nesmírná korba a po pár vteřinách vstal a začal nás mlátit...utek. Začla dlouhá honička, mezizím se obě strany léčily a používaly ne zrovna rp styly, ale co už, vyléčil se jared a potom já. když utíkal v dorenském hvozdu, povedlo se nám ho sejmuli do bezvědomí. Až tam začal docela spolupracovat, i když byly řeči o tom že sem se léčil a že to není vůči němu fér. tady se stala chybička ze strany dana, který vyvolal psa a ten automaticky zabil jareda, donesli sme ho tedy do vězení karaty a že ho dano oživí, jenže najednou ho oživil zeir...jak smutné...
Tak se chci zeptat všech kterých se toto tykalo jak to vidí, mě to přišlo dsot nefér a hlavně by mě zajímalo dmko, jak to vlastně má být, když ho konečně dovedem a osvobodí ho ,,bůh,,. Taky Jareda proč mi furt psal něco o expech, o tom že příště mě bije bez stínových a proč mi píše jaký je chudák.
Dík čau.nejsem nervák