Lagy!!
Re: Lagy!!
Není tam potřeba kupovat nic. Stačí jakákoliv grafika, které tam půjde vrazit (server standartně běží bez grafiky - nepotřebuje výstup na monitor).
Na druhou stranu ale silně uvažuju o myšlence, pořídit nový server. Přecijen výrobci za ty dva roky někam pokročili, ceny šly dolu a 1.8GHz procesor by se dal vyměnit za 3.16GHz dneska už za docela rozumnou cenu.
Na druhou stranu ale silně uvažuju o myšlence, pořídit nový server. Přecijen výrobci za ty dva roky někam pokročili, ceny šly dolu a 1.8GHz procesor by se dal vyměnit za 3.16GHz dneska už za docela rozumnou cenu.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
No jaara urcite uz neco planuje 
stiznosti sem -> 291472609
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
tam je "iba" 1,8???
tak podorujem navrh ze by sa tam dalo nieco silnejsie...
lenze vymena prosesoru si vyzaduje aj novu maticnu...
keby bol jaara taky dobry a skusil spravit priskum co by to stalo??
tak podorujem navrh ze by sa tam dalo nieco silnejsie...
lenze vymena prosesoru si vyzaduje aj novu maticnu...
keby bol jaara taky dobry a skusil spravit priskum co by to stalo??
Luthien Thiudien - bardka tulajuca sa po Thalii
Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana
Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve
acc in game: black_smith
Lilienn Wood - trochu netradicna knazna boha Lothiana
Lazhar z mrtveho lesa - prestrihany druid milujuci zvieratka, ked su tak trochu mrtve
acc in game: black_smith
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
uf, tak 1,8 to ma i muj notas a to sem ho kupoval pred rokem jako nejlevnejsi na trhu
To asi ty lagy celkem vysvetluje...
Bohuzel diky uz jednou inzerovanemu prestehovavani sem s penezi ne na nule, ale jeste hure
To asi ty lagy celkem vysvetluje...
Bohuzel diky uz jednou inzerovanemu prestehovavani sem s penezi ne na nule, ale jeste hure
A zase se craftí...
Grafika není na serveru žádná, což je důvod proč nemohu udělat test... nic bych neviděl
)
Nene, nic není potřeba.
Test udělám, ale až někdo prokáže, že problém neleží v jiných věcech (které se probírají neveřejně). Mějte trpělivost.
Nene, nic není potřeba.
Test udělám, ale až někdo prokáže, že problém neleží v jiných věcech (které se probírají neveřejně). Mějte trpělivost.
Spolu s Rejtym zakladatel serveru Thalie. Momentálně se věnuju práci na atmosférické adventuře Two Realms: Whispers from the Rift.
Ad k upgradu... Jediné co stojí za úvahu je procesor, ostatní je naprosto v pořádku. Paměti přehršel, disku taky.
Takže úvaha k procesoru:
Máme 2 jádra.
1 z nich na 50% využitý nwn (ve špičce i více, při loadování ke 100)
2 okolo 1-5% dalšími službami jako je databáze, web..
Máme sice 1,8 GHz, ale nevím co chete vylepšovat, když momentální průměrná zátěž je kolem 25%.
Výsledek úvahy: procesor nestál za tu námahu uvažovat
Takže úvaha k procesoru:
Máme 2 jádra.
1 z nich na 50% využitý nwn (ve špičce i více, při loadování ke 100)
2 okolo 1-5% dalšími službami jako je databáze, web..
Máme sice 1,8 GHz, ale nevím co chete vylepšovat, když momentální průměrná zátěž je kolem 25%.
Výsledek úvahy: procesor nestál za tu námahu uvažovat
Spolu s Rejtym zakladatel serveru Thalie. Momentálně se věnuju práci na atmosférické adventuře Two Realms: Whispers from the Rift.
Já teda nevim, v jakých věcech ty problémy můžou ležet. Zatim se ku mě nic nedoneslo.
Že když si to zprůměruješ, tak je zátěž kolem 25% je sice hezký, ale je to imho nesmyslnej argument, protože stejnětak můžeš říct, že zátěž není nikdy přes 60%, a přitom pojede jedno jádro pořád na 100%.
Že trvá v modulu heartbeat dvacet vteřin považuju taky za docela blbej problém.
Že když si to zprůměruješ, tak je zátěž kolem 25% je sice hezký, ale je to imho nesmyslnej argument, protože stejnětak můžeš říct, že zátěž není nikdy přes 60%, a přitom pojede jedno jádro pořád na 100%.
Že trvá v modulu heartbeat dvacet vteřin považuju taky za docela blbej problém.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
snad to necemu pomuze: dneska okolo 21 45 desny lagy nekdy pres 8 vterin a ne jen u me :o(
Jop to je fakt, byli sme s Korinou, Rokem, Kasurem a Saleth na vyprave u kyklopu, pri prichodu jakstak, ale kdyz uz to bylo skoro za nami, tak nastali desny lagy, me to dokonce vyhodilo ze servru, a samozdrejme tri sme skoncili v podsveti... Radec prispeju na novy server, nezli tohle...
hlásím pád
11:45
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
Jorg syn Jargena - Trpoš-člen klanu Nordových kladiv, velitel Černého pluku a bývalý kaprál VI. roty Karathské armády.
tak to možná bylo kvůli mně.. akorát v tu dobu mi padly nwn když jsem byl loglej
Ha! Pepa to sabotuje!pepa48 wrote:tak to možná bylo kvůli mně.. akorát v tu dobu mi padly nwn když jsem byl loglej
Vedoucí týmu Thalie
tak skočíš do hry jak to naběhne popřípadě vrátit XP?
Hant Sendt - Ztracen neznámo kde.
tak už je to profláklý, sakraRejty wrote:Ha! Pepa to sabotuje!pepa48 wrote:tak to možná bylo kvůli mně.. akorát v tu dobu mi padly nwn když jsem byl loglej
jinak jj skočim do hry až to naběhne, pokud to teda zas neshodim