*premysly proc sou tam zrovna ctyri hvezdicky*Kiri wrote:nes**** mijaara wrote:a nechtěl tím naznačit nějakýho jezevce? *mrkne na kiriho*Sylmael wrote: Kiri tym proste chcel naznacit asi toto : VEZENI! *mrkne na kiriho*
Rychlost koně
Tím bylo míněno "Nestraš mi." *nenápadně našeptává Božstvu*melvik wrote:*premysly proc sou tam zrovna ctyri hvezdicky*Kiri wrote:nes**** mijaara wrote:a nechtěl tím naznačit nějakýho jezevce? *mrkne na kiriho*
Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
Dobře vycvičený kůň by měl dokázat stáhnout jezevce místo svého pánajaara wrote:Mno, ale já bych si taky moc nedokázal představit, že bych měl pro každou kůži slézt z koně, zvláště, když to trvá tak dlouho.. na druhou stranu, když už mám koně, tak se budu snižovat ke sběru kůží?
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
ANo, ale to jsou jenom dobre vycviceni kone. Naproti tomu VYBORNE vycviceni kone dokazi pana/pani nahradit mnohem efektivneji: povetsinou maji vice rozumu kdyz uz ne sil, casto jsou mnohem krasnejsi nez jejich vlastnik, i celkovy pohled na svet maji v hlave lepe srovnany...monstera wrote:Dobře vycvičený kůň by měl dokázat stáhnout jezevce místo svého pána
Nehlede na to, ze krom stahovani kuzi by pak mohli konicci nahrazovat pany i pri jinych cinnostech. Jidlo, piti, reakce na vnadnou krasku spatrenou u silnice...