Theogil I wrote:
No mě se taky moc nezamlouvá NPC dříč, ale zase na druhou stranu proč si nenajmeš PC dříče, já to udělal (ne u alchimie) a máme z toho prospěch oba, já mám čas na práci kterou umím a jde mi, nemusím se starat o dodávku kovů a druhá strana mince dostane zaplacene o hodně více než kdyby výsledné pruty prodávala NPC a spolupráce funfuje výborně.
já ti rozumimjak to myslíš, ale při mých hráčských časech je to prakticky nemožné. obvykle jsem na serveru sám nebo s pár dalšíma kteří jsou čertvíkde. prostě tuhle možnost nemám. druhá věc je, že nemám na hru moc času a trochu mě štve, když její většinu strávím zprsacováváním surovin... to je celý.
Theogil I wrote:
Edit: Možná ještě proč se mi to nelíbí ať se tu nebavíme jen v teoretických rovinách, stejně tak jako by byl zpracovávač bylin by pak mohl být legitimní požadavek na osekávače dřeva či slévače kovů, odpadla by tím neproduktivní, zdlouhavá a nezábavná čast výrobního procesu a já nebo kdokoli jiný by pak jen hrnul konečné výrobky a vydělával na tom, ale měl bych návrh - já když osekávám dřevo tak všechny halózky narvu "do špalku" a dovjklikem na něj pak jen spouštím proces, co by jsi říkal třeba na možnost narvat všechny věci které chceš zkondenzovat do té "vodní dýmky" a dvojklikem spouštět proces, hotové věci by se ti štočkovali v invu, odpadlo by zaměřování, přetahování, dělení atd.
ano, to je taky možnost - když se podíváš výš, přesně to jsem navrhoval... ale chápu, že to znamená změnit skripty u věcí,k terý s tim nanipulujou. Navrh jsem toho NPC, protože mi to přijde jako jednodušší (technicky) řešení a taky v budoucím kontextu případné alchymistické gildy, kde by mohl někdo takový existovat.
Anderson I wrote:
Někdo? Je to výtka k někomu konkrétnímu?
Je to výtka obecná, vyvolaná konkrétním příkladem.